Teddy sweater: Αυτό είναι το cozy top που θα αντικαταστήσει το μπουφάν σου

Δεν είναι ούτε φούτερ, ούτε μπουφάν, ούτε μπλούζα, ούτε πανωφόρι. Το teddy sweater είναι το πιο fashionable item του 2023!

Όταν μιλάμε για μόδα έχουμε πάντα στο μυαλό μας και κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, τα δικά μας inspos, στα οποία ανατρέχουμε κάθε φορά που θέλουμε να πάρουμε έμπνευση. Πριν κάποια χρόνια αυτά τα πρόσωπα ήταν κυρίως influencers, όμως, μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς που έχουν όλοι στα social media μπορέσαμε να δούμε και να το στυλ πολλών αγαπημένων μας stars. Ανάμεσα τους και η Emma Chamberlain, το απόλυτο girl crush, η οποία έχει γίνει μούσα πολλών σχεδιαστών αλλά και κορυφαίων οίκων μόδας. Αυτή τη φορά η Emma φόρεσε και ένα από τα κορυφαία trends που αναμένεται να δούμε παντού το 2023. Και αυτό είναι ένα item, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει το καθημερινό σου, κοντό μπουφάν. Είναι ζεστό και ultra fashionable, άνετο και cool και ταιριάζει ιδανικά με τα χειμερινά looks που θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε τις κρύες μέρες που έρχονται.

Το βελούδο θα είναι το ύφασμα του 2023! Τα 5 Y2K items για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά

https://www.instagram.com/p/CnKanVKJsSb

Η Emma Chamberlain με teddy sweater.

https://www.instagram.com/p/CmhDr9trQd2

H Emma Chamberlain επέλεξε να περάσει φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων σε ένα μέρος κοντά στη φύση και μας μετέφερε τις όμορφες στιγμές που πέρασε με μια σειρά από φωτογραφίες της. Και εμείς εκτός από το υπέροχο τοπίο προσέξαμε φυσικά και το κομψό της outfit. Η Emma φόρεσε ένα χακί, cargo παντελόνι με μεγάλες τσέπες και εξώραφα. Από κάτω το συνδύασε με combat μποτάκια με chunky πάτο, ενώ το teddy sweater που φόρεσε είναι η τάση, την οποία πρέπει να σημειώσεις. Teddy λέμε εκείνο το ζεστό, fluffy ύφασμα που μοιάζει με προβατάκι ή το αρκουδάκι που είχες μικρή. Για αυτό το λένε και teddy. Ένα τέτοιο χοντρό sweater με φερμουάρ και λάστιχα στο τελείωμα, σαν αυτό της Emma, μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και το μπουφάν σου τις μέρες με κρύο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved