6 updated σύνολα με παντελόνι που θα φορούσαν τα Scandinavian girls

Αν δεν έχεις ακόμη μάθει για το σκανδιναβικό στυλ, ήρθε η στιγμή να ακολουθήσεις κάποιους λογαριασμούς των πιο fashionable Scandinavian girls.

Η μόδα έχει πλέον ξεφύγει από τα κλασικά της μέτρα και αυτό αφορά και τις μεγάλες μητροπόλεις της. Εκτός από το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη στη λίστα με τις πιο ενημερωμένες πόλεις του κόσμου έχιε μπει εδώ και πολλά χρόνια και η Κοπεγχάγη, η πρωτεύουσα τη Δανίας, ενώ σιγά-σιγά βλέπουμε και τη Στοκχόλμη αλλά και το Όσλο να μπαίνουν στην ίδια τροχιά. Και αυτό χάρη στα γνωστά σκανδιναβικά brands αλλά και τα κορίτσια του Βορρά, που ξεχώρισαν με το στυλ τους. Γενικά το σκανδιναβικό στυλ έχει τις δικές του γραμμές και κάποια πολύ ιδιαίτερα στοιχεία, όπως τα pale ή pastel χρώματα, τις oversized γραμμές και φυσικά τα vintage κομμάτια.

https://www.instagram.com/p/Cm6VQheDjR2

Το βελούδο θα είναι το ύφασμα του 2023! Τα 5 Y2K items για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά

Γενικά, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι αγαπούν την άνεση και το φαρδιά, baggy κομμάτι, κάτι που αγαπάμε πολύ και εμείς στην καθημερινότητα μας, αφού δεν υπάρχει πιο cool γραμμή για να φορέσεις στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο. Έτσι, τα παντελόνια σε διάφορες γραμμές και υφάσματα είναι το αγαπημένο τους all day κομμάτι. Και εμείς έχουμε συγκεντρώσει κάποιες προτάσεις που προτείνει μία από τις πιο stylish creators του Instagram. Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει έξι διαφορετικά σύνολα με παντελόνια της ίδιας αισθητικής, για να πάρεις έμπνευση και να κάνεις τα δικά σου outfits για το υπόλοιπο του χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/Cm1GHycK_99

Ζεστά υφάσματα, μποτάκια και clogs, πλεκτά, κασκόλ, σακάκια σε καρό και άλλα basic χρώματα, μικρές τσάντες και διακριτικά αξεσουάρ, είναι μόνο κάποια από τα συστατικά, που θα χρειαστείς για τα άνετα, cool σύνολα του χειμώνα. Κάντο και εσύ όπως τα Scandinavian girls!

6 σύνολα με 6 διαφορετικά παντελόνια για το υπόλοιπο του χειμώνα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved