Fall in love: Τα 6 items που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου το φθινόπωρο

Αν θες να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου, αλα fall edition δες 6 must have items που δεν πρέπει να λείπουν!

Όσο κι αν δεν το θέλουμε, κανείς μας δεν μπορεί να νικήσει τον χρόνο που περνάει και να φέρει πίσω το καλοκαίρι. Αν και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να ομολογήσω ότι είμαι #wintergirl, ναι λατρεύω τον χειμώνα, το χουχούλιασμα κάτω από το πάπλωμα, το κρύο, το τζάκι, τα Χριστούγεννα, τη ζεστή σοκολάτα με salty caramel και αυτός είναι ο λόγος που χαίρομαι πάρα πολύ που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθε το φθινόπωρο (βλέπεις είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο)!

Όλοι μας πρέπει να αφιερώνουμε έστω και λίγες μέρες ανεμελιάς και ξεκούρασης στον εαυτό μας και το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή γι’ αυτό. Είτε είσαι λοιπόν ακόμη στο απόλυτο mood των διακοπών, είτε έχεις γυρίσει με μια αίσθηση νοσταλγίας πίσω στην καθημερινότητα (μάλλον γύρισες γιατί άνοιξαν τα σχολεία), πάντα υπάρχει και το shopping therapy που όντως μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά στην ψυχολογία σου.

Plazacore style: Το fashion trend που θα σε κάνει να βγάλεις την girly πλευρά σου προς τα έξω

Τα must have items της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας

https://www.instagram.com/p/ChUmN9uq-uW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι ποια είναι τα items που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου αυτό το φθινόπωρο και να μην ξεπαγιάζεις, σου έχω 6 για να μάθεις και αν λείπουν… να τα προσθέσεις ASAP στην γκαρνταρόμπα σου.

Τζιν

Τα τζιν είναι must have item για όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά σίγουρα φθινόπωρο και χειμώνα δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Oversized πουκάμισο

Αγαπημένο item, μεγάλη τάση και χιλιάδες τρόποι να το συνδυάσεις. Το φθινόπωρο θα τολμούσα να το φορέσω με κολάν σε συνδυασμό με τις μπότες μου, so hot!

Φόρεμα με μανίκι 3/4

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της μετάβασης και από το mini φόρεμα με ραντάκι ή έξω την πλάτη, δεν μπορούμε να πάμε κατευθείαν στο πλεκτό φόρεμα. Αντ’ αυτού, μια έξυπνη λύση για το φθινόπωρο είναι να αγοράσεις ένα φόρεμα με μανίκι 3/4. Και θα σε κρατάει ζεστή, αλλά δε θα σκας κιόλας.

https://www.instagram.com/reel/Cg9sbfUDtND/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

SNEAKERS

Τα sneakers είναι must για την ντουλάπα σου τη νέα αυτή σεζόν και ναι το γράφω με κεφαλαία γιατί μπορείς φορώντας τα, να δημιουργήσεις τα απόλυτα fall outfits!

Καμπαρντίνα

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της καμπαρντίνας και μια ματιά να ρίξεις έξω αρκεί για να… το ανακαλύψεις και μόνη σου. Μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο chic και κομψά σύνολα ρίχνοντας απλώς πάνω σου την αγαπημένη σου καμπαρντίνα.

Γυαλιά ήλιου

Οι ακτίνες του ηλίου δεν έχουν εποχή και η περιοχή των ματιών μας καλό θα ήταν να προστατεύεται πάση θυσία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DIY: 2 τρόποι να ξεβάψεις το σκούρο jean και να το κάνεις καινούριο

#BeautyTime: 7 φανταστικά nail art για να δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved