Bandana: 5 τρόποι για να φορέσεις στα μαλλιά σου το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Δες πώς θα υιοθετήσεις επιτυχώς το απόλυτο trend της σεζόν.

Υπάρχει κάτι που ενώνει την Bella Hadid, τη Gigi Hadid και τη Dua Lipa (και πολλές άλλες star) και δεν είναι άλλο από την αγάπη τους για τη μπαντάνα. Το τετράγωνο ύφασμα, μερικές φορές γνωστό ως μαντήλι, το οποίο έχει τυπικά μονοχρωματικά μοτίβα (αν και όχι απαραίτητα), και θυμίζε έντονα το στυλ των S Club 7. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι μπαντάνες είναι και πάλι στη μόδα και αξίζει να τις φορέσεις για να εντυπωσιάσεις.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε δει μπαντάνες σε πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας σε διάφορα στυλ μετάξι, των οποίων ήταν παραδοσιακά prints, απλά χρώματα αλλά και ζωντανά μοτίβα. Τις βλέπουμε παντού και είναι το αξεσουάρ που θα επιλέγεις να φοράς ξανά και ξανά στις καλοκαιρινές σου διακοπές και όχι μόνο! Γι ’αυτό σήμερα θα δούμε 5 τρόπους που μπορείς να φορέσεις τη μπαντάνα με στυλ για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση το καλοκαιριού.

Nivea Creme: 5 χρήσεις που δεν ήξερες μέχρι σήμερα (και δεν είναι για το σώμα)

Η μπαντάνα είναι μεγάλη τάση και σου έχω 5 τρόπους για να τη φορέσεις

Η bandana δε σου κρύβω ότι είναι από τα αξεσουάρ μαλλιών που ξεχωρίζω και λατρεύω να φοράω στην παραλία πριν και μετά την βουτιά μου αλλά και στις απογευματινές μου βόλτες. Επίσης είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να βγάλεις την πιο aesthetic και άκρως IG φωτογραφία! Ναι, το καλοκαίρι κοιτάμε και αυτές τις λεπτομέρειες λίγο παραπάνω.



Προσωπικά προτιμώ τα πιο vintage items προσπαθώντας να βρω διαφορετικά prints, χρώματα και σχήματα και είναι τόσο διασκεδαστικό όταν βρίσκεις ένα funky κομμάτι και τόσο συναρπαστικό όταν ξεθάβεις ένα συλλεκτικό.

Πάντα αναζητώ την έμπνευση για φουλάρια στις φωτογραφίες του αρχείου της δεκαετίας του '70, και η αγαπημένη μου ήταν από ανθρώπους που ταξίδευαν στην Αίγυπτο, αυτό το στυλ πάντα το θαύμαζα και το ζήλευα! Ήρθε η ώρα λοιπόν να δούμε πώς μπορούμε να φορέσουμε το αξεσουάρ που βλέπουμε παντού αυτό το καλοκαίρι. Bandana style λοιπόν και 5 τρόποι για να τη φορέσεις!

Σαν star του σινεμά

Δίπλωσε την μπαντάνα σου διαγώνια πάνω από το κεφάλι σου και τυλίγοντας τις άκρες γύρω από το λαιμό για να τη δέσεις στον αυχένα σου. Extra glamor points να φορέσεις τα γυαλιά ηλίου σου και θα μοιάζεις σαν star του σινεμά!

https://www.instagram.com/p/B-1oiOlKV_I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Like a queen

Πάρε έμπνευση από την Πριγκίπισσα Άννα και Βασίλισσα Ελισάβετ και τοποθέτησε ένα διαγώνια διπλωμένο μαντήλι πάνω από το κεφάλι σου και δέσε το μπροστά, αφήνοντας τις άκρες να κρέμονται χαλαρά κάτω από το πηγούνι σου.

bella hadid bandana

Κλασικό

Ο πιο κλασικός και γνωστός σε όλες τρόπος για να δέσεις μια bandana στα μαλλιά σου είναι να το διπλώσεις διαγώνια και να το δέσεις κάτω από τα μαλλιά σου (στο πίσω μέρος του λαιμού).

The French girl

Πιάνε ένα χαμηλό κότσο και δώσε του μια πιο funky διάθεση τυλίγοντας γύρω από το λαστιχάκι σου την μπαντάνα!

https://www.instagram.com/p/BtTdzfzn2vc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σαν τη Bella Hadid

bella hadid

Φόρεσε την μπαντάνα σου αντί για κορδέλα για τα μαλλιά δένοντας της κάτω από τα μαλλιά σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wet look: Πώς θα κάνεις μόνη σου το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού

Ocean nails: Το νέο trend θέλει τα κύματα της θάλασσας στο μανικιούρ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved