Το blow out είναι το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού - Πώς θα το διατηρήσεις για μέρες

Με αυτά τα tips θα διατηρήσεις το πιο hot χτένισμα των 90s για μέρες!

Το blowout είναι το απόλυτο hairstyle των 90s που έχει κάνει δυναμικό comeback! Αυτό το χτένισμα είναι και η αιτία που πολλές επιθυμούν μια ανανέωση στο hair look τους και ζητούν από τον κομμωτή τους έντονα layers. Γιατί είναι τόσο ωραίο αυτό το hair look;

Γιατί έχει έντονο φιλάρισμα (aka layers), που δίνει κίνηση και όγκο στο μαλλιά!

Ώρα για hair care - 4 DIY μάσκες για όλους τους τύπους μαλλιών

Η αλήθεια είναι ότι όποτε βγαίνουμε από το κομμωτήριο, θαυμάζοντας το χτένισμα που μόλις μας έκανε ο κομμωτής μας, η πρώτη σκέψη που μας περνάει από το μυαλό είναι: «Ας το χαρώ σήμερα και όσο κρατήσει, γιατί μόνη μου δεν μπορώ να το φτιάξω με τόσο μεγάλη επιτυχία».

https://www.instagram.com/p/CdrNTEzvy0g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λάθος! Σήμερα θα μάθεις, με μόλις 7 τρόπους, πώς μπορείς να διατηρείς το blowout hairstyle στο μαλλί σου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας είτε σε σγουρό, είτε σε ίσιο μαλλί και φυσικά πώς μπορείς να κάνεις αυτό το χτένισμα μόνη σου!

1.Στέγνωμα μαλλιών με πιστολάκι

Ενώ πολλές πιστεύουν ότι ο όγκος των μαλλιών ξεκινάει από την καρέκλα του κομμωτηρίου, η πραγματική αλήθεια είναι ότι…ξεκινάει από το ντους! Ξεκίνα, λοιπόν, με καλό και σωστό λούσιμο των μαλλιών σου (σαμπουάν, conditioner, μάσκα μαλλιών) και στη συνέχεια βάλε ένα προϊόν κατά της θερμότητας, έτσι ώστε να προστατέψεις την τρίχα σου.

Αφού τελειώσεις με την παραπάνω διαδικασία, ήρθε η ώρα να χωρίσεις τα μαλλιά σου! Μπορεί να νομίζεις ότι αν τα χωρίσεις σε 4 μέρη είναι αρκετό για να αποκτήσεις τον όγκο που θες, αλλά τα 8 μέρη είναι αυτό που χρειάζεσαι!

https://www.instagram.com/reel/CdEq-BMl-Lm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χώρισε τα μαλλιά σου σε 8 ίσα μέρη και ξεκίνα να δουλεύεις τις πιο μικρές τούφες χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα, με την οποία θα δώσεις ένταση και θα κάνεις τα μαλλιά σου να λάμπουν καθώς στεγνώνεις το κάθε μέρος ξεχωριστά!

Πάτα play στο βίντεο για να δεις βήμα-βήμα την κάθε κίνηση που πρέπει να ακολουθήσεις.



2.Dry shampoo, αλλά μην το παρακάνεις

Αν τα μαλλιά σου εμφανίζουν εύκολα λιπαρότητα, τότε χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες και ψέκασε λίγο dry shampoo στις ρίζες. Έπειτα, κάνε απαλό μασάζ και χτένισε απαλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω.

3.Μεταξωτή μαξιλαροθήκη

Ο ύπνος σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις fresh το blowout χτένισμα που μόλις έκανες στα μαλλιά σου. Αυτό συμβαίνει επειδή το μετάξι της μαξιλαροθήκης δεν θα επηρεάσει την υφή των μαλλιών σου και έτσι θα μπορείς να διατηρήσεις την απαλότητα και τη λάμψη χωρίς να ανησυχείς μήπως ξυπνήσεις με φριζαρισμένα μαλλιά το πρωί.

4.«Κλείδωσε» το αποτέλεσμα

Αφού τελειώσεις με το χτένισμα, για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα, ψέκασε λίγη λακ στα μαλλιά σου.

5.Μην πατάς τα μαλλιά σου στον ύπνο

Είναι σημαντικό να ξέρεις πώς να κοιμάσαι σωστά με το blowout χτένισμα χωρίς να το χαλάσεις. Ένας τέτοιος τρόπος είναι να κοιμάσαι με σηκωμένα τα μαλλιά σου πάνω από το μαξιλάρι.

6.Πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά

Δεν έχεις χρόνο να αγοράσεις μια νέα μεταξωτή μαξιλαροθήκη; No problem! Απλώς πιάσε τα μαλλιά σου μια ψηλή αλογοουρά και δέσε τη με ένα μεταξωτό ή υφασμάτινο λαστιχάκι μαλλιών γιατί με οποιοδήποτε άλλο θα δημιουργηθεί σπάσιμο στα μαλλιά σου!

7.Απόφυγε να αγγίζεις τα μαλλιά σου



Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό: μην αγγίζεις τα μαλλιά σου. Τα χέρια μας έχουν μικρόβια, βακτήρια και φυσικά έλαια τα οποία μπορούν να συμβάλουν ώστε τα μαλλιά σου να χάσουν τον όγκο και τη λάμψη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το TikTok hack για να βγάλεις τα διάφανα λαστιχάκια από τα μαλλιά σου

Η Selena Gomez δεν κοιμάται χωρίς να κάνει ντεμακιγιάζ - Το TikTok video με την beauty routine της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved