Το TikTok hack για να βγάλεις τα διάφανα λαστιχάκια από τα μαλλιά σου

Ο ευκολότερος τρόπος που αξίζει να δοκιμάσεις.

Το TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες την οποία χρησιμοποιούν ανελλιπώς οι teens. Εκεί μπορείς να βρεις χιλιάδες videos με μυστικά ομορφιάς, diy συνταγές και κόλπα ομορφιάς τα οποία θα σου «λύσουν» κυριολεκτικά τα χέρια.

Το beauty hack που έγινε viral στο TikTok

Όλες έχουμε στο σπίτι διάφανα λαστιχάκια μαλλιών από καουτσούκ τα οποία χρησιμοποιούμε για συγκεκριμένα χτενίσματα. Τα μικρά αυτά λαστιχάκια μας βοηθούν να δημιουργήσουμε πλεξούδες και διάφορα άλλα hairstyles που απαιτούν ένα πολύ λεπτό λάστιχο στο τελείωμα.

Σίγουρα θα ξέρεις πως η αφαίρεσή τους από τα μαλλιά μας δεν είναι πάντα η πιο εύκολη υπόθεση. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα έχουμε βγάλει από το κεφάλι μας μαζί με αρκετές τρίχες ή αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε ψαλίδι για να τα κόψουμε.

Ένα βίντεο στο TikTok έγινε viral και μας δείχνει τον πιο εύκολο και απολύτως ανώδυνο τρόπο αφαίρεσης των συγκεκριμένων αξεσουάρ. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες. Βάλε στην πρίζα το ψαλίδι και περίμενε μέχρι να ζεσταθεί. Πλησίασέ το στην τούφα με το λαστιχάκι και θα δεις πως θα κοπεί αυτομάτως μόνο του, απαλλάσσοντάς σε από τον κόπο της αφαίρεσης.

Το μυστικό της Elle Fanning για να απογειώσεις το no make up μακιγιάζ σου

Πηγή κεντρικής: themagicalfix.lk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το TikTok hack της Selena Gomez με τη mascara έγινε viral και θα αλλάξει το βλέμμα σου

Το διαχρονικό fashion tip που «έκλεψε» η Ava Philippe από τη μαμά της, Reese Witherspoon

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved