Χείλη για... φίλημα vol2! 6 tips για να είναι πάντα super απαλά και ζουμερά

Δεν θέλει κόπο αλλά...τον σωστό τρόπο.

Τα σαρκώδη χείλη είναι επιθυμία κάθε κοπέλας αφού σε συνδυασμό με το ιδανικό κραγιόν μπορούν να απογειώσουν το μακιγιάζ μας. Τα ζουμερά, καλοσχηματισμένα και απαλά χείλη δεν πρόκειται να περάσουν ποτέ απαρατήρητα αφού αποτελούν ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει κάποιος επάνω μας.

Η αλήθεια είναι ότι το δέρμα στα χείλη είναι πολύ λεπτό με αποτέλεσμα τη χειμερινή περίοδο με τις χαμηλές θερμοκρασίες να στεγνώνει τελείως, να πονάμε και να έχουμε ταλαιπωρημένα ή, στη χειρότερη περίπτωση, ματωμένα χείλη.

zoumera xeili

Ξέρουμε τα μυστικά για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη

Πώς θα μαλακώσεις ακόμη και τα σκασμένα χείλη σου - Όλα τα tips

via GIPHY

1) Σπιτικό scrub χειλιών

Θα χρειαστείς: Καστανή ζάχαρη
Λάδι καρύδας
Μέλι

Μια ακόμη πρόταση: 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη

2) Βρες το σωστό κραγιόν

Δες προσεκτικά τα υλικά που περιέχει το κραγιόν σου και προτίμησε προϊόντα κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά (φυτικά έλαια ή κερί μέλισσας) που διαθέτουν έναν πιο φυσικό χρωματισμό.

3) Συχνή απολέπιση

Τα νεκρά κύτταρα που μαζεύονται στα χείλη σου θα φύγουν εύκολα με απολέπιση. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη. Ανακάτεψε αυτά τα δύο συστατικά για να γίνουν μια πάστα και στη συνέχεια τρίψε τα χείλη σου με μια καθαρή οδοντόβουρτσα.



4) Πες ναι στο lip balm

Για να ενυδατώσεις άμεσα τα χείλη σου και να έχεις extra προστασία, άπλωνε συχνά μια στρώση από το αγαπημένο σου lip balm. Μην ξεχνάς να το χρησιμοποιείς πριν πας για ύπνο.

5) Επένδυσε σε ένα li balm με SPF

Καλό είναι να γνωρίζεις ότι το ηλιακό έγκαυμα στα χείλη μπορεί να προκληθεί οποιαδήποτε εποχή και όχι μόνο το καλοκαίρι. Στην αγορά θα βρεις πολλά οικονομικά lip balm με δείκτη προστασίας τα οποία αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.

6) Ξέχνα το δάγκωμα

Αρκετές από εμάς τείνουν να δαγκώνουν τα χείλη τους από άγχος, αμηχανία ή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το δάγκωμα προκαλεί μεγάλη βλάβη και στεγνώνει τα χείλη σου.

Πηγή κεντρικής:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved