Butterfly print: Το νοσταλγικό μοτίβο που έχει τραβήξει την προσοχή της Bella Hadid και της Dua Lipa

Η τάση των early 00s επέστρεψε για τα καλά! #butterflyprint

Μια ακόμη τάση από τα τέλη των ’90s έχει επιστρέψει το 2021 και δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε την Bella Hadid και την Dua Lipa. Αυτή δεν είναι άλλη από τα butterfly prints, τα οποία έγιναν πολύ δημοφιλή στις αρχές του 2000 χάρη σε celebrities, όπως η Mariah Carey, η Britney Spears, η Paris Hilton και η Tyra Banks.

Ελπίζουμε να έχεις καλές σχέσεις με τις πεταλούδες…

Από τα χαμηλοκάβαλα τζιν και τις φούστες, μέχρι τα napkin tops, τα πλαστικά κοσμήματα και τις καουμπόικες μπότες, η Bella Hadid (σχεδόν) από μόνη της έχει επαναφέρει τις τάσεις των noughties πίσω στη μόδα. Τώρα, η βασίλισσα της pop, Dua Lipa, μεταξύ άλλων, ακολουθεί τα βήματά της.

We can’t get enough! 12 σύνολα για να φοράς τις καουμπόικες μπότες σου ξανά και ξανά

Η εμμονή της Lipa και της Hadid με την τάση

Η Lipa υιοθέτησε το butterfly trend δύο φόρες, φορώντας δύο τολμηρά tops στο σχήμα της πεταλούδας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια υιοθέτησε αυτήν την τάση. Αν σκρολάρεις το Instagram της θα δεις τη Lipa να φοράει top και φόρεμα με κεντητές πεταλούδες ή με print, κοσμήματα με πεταλούδες, butterfly clips κτλ.

Μάλιστα, ανιχνεύσαμε την εμμονή της Lipa με αυτό το print στο κόκκινο χαλί των φετινών Grammy’s, όπου η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με ένα see through ροζ Versace φόρεμα με μια πεταλούδα στο μπούστο.

https://www.instagram.com/p/CMc_Av4M4-7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά τη Hadid, η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη με τα πάντα, από ζώνες και παπούτσια με αγκράφα πεταλούδα έως και butterfly clips.



Οι πεταλούδες στην πασαρέλα

Ενώ ο οίκος Blumarine – το brand πίσω από τα σύνολα της Hadid και της Lipa – έχει πειραματιστεί με το μοτίβο εδώ και αρκετές σεζόν, το butterfly trend θα επιστρέψει δυναμικά την Άνοιξη του 2020, με μεγάλους οίκους πολυτελείας, όπως η Chanel και η Alberta Ferretti να το ενσωματώνουν επίσης στις συλλογές τους.



Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας looks.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved