We can’t get enough! 12 σύνολα για να φοράς τις καουμπόικες μπότες σου ξανά και ξανά

12 συνδυασμοί για να δημιουργήσεις τις πιο fashion forward εμφανίσεις σου!

 

Μία από τις τάσεις στα γυναικεία παπούτσια που επανεμφανίστηκε τη φετινή σεζόν ήταν τα cowboy boots. Οι καουμπόικες μπότες είναι το σήμα κατατεθέν της Άγριας Δύσης. Τις τελευταίες σεζόν τις έχουμε δει αρκετά σε runway shows και στο street style των Εβδομάδων Μόδας, αλλά και στις εμφανίσεις celebrities, όπως η Kendal Jenner και η Kaia Gerber. Πολλά brands όπως οι Ganni, Isabel Marant, Durango, Frye και Tecovas έχουν κυκλοφορήσει πολλές νέες εκδοχές της καουμπόικης μπότας.

https://www.instagram.com/p/CUqdV2gLl8u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να τις φορέσεις

Αν και εσύ επένδυσες πρόσφατα στο πιο hot footwear trend για φέτος, τότε σίγουρα χρειάζεσαι μερικά outfit ideas. Τα σύνολα με τις καουμπόικες μπότες μπορεί να αποτελούν από τα πιο σύγχρονα και trendy ντυσίματα, αποτελούν ωστόσο και από τα πιο δύσκολα.

Τα cowboy boots είναι η πιο hot τάση φέτος! Πώς θα τα φορέσεις



Οι καουμπόικες μπότες σου σίγουρα πρέπει να ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ, οπότε σκέψου καλά τα ρούχα που θα φορέσεις μαζί τους. Δεν χρειάζεται να υιοθετήσεις το head-to-toe western στυλ. Το κλειδί είναι να ξεφύγεις από αυτό το στυλ και να τις συνδυάσεις με τα πιο trendy κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου.

Άρα προσπάθησε να αποφεύγεις τα τζιν, τα λευκά φανελάκια, και τα καουμπόικα καπέλα. Αντιθέτως, επίλεξε τα θηλυκά σου, μίνι φορέματα, τις ολόσωμες φόρμες σου, τις σέξι μίνι φούστες και τα φούτερ σου.

Για να εντάξεις λοιπόν τις καουμπόικες μπότες στο ήδη υπάρχον στυλ σου, συνέχισε παρακάτω ώστε να πάρεις μερικές ιδέες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @tecovas

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved