5 wow τρόποι να φορέσεις το φούτερ σου αυτό το φθινόπωρο

Δες πώς μπορείς να συνδυάσεις το πιο hot κομμάτι της σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως το φετινό φθινόπωρο είναι αρκετά ζεστό και ο καιρός ειλικρινά μας έχει μπερδέψει. Τη μία ημέρα ξυπνάς και έξω έχει 29 βαθμούς, ενώ την επόμενη μέρα βρέχει και έχει αέρα. Αν ανήκεις σε αυτές που δεν ξέρουν τι να φορέσουν (εγώ σηκώνω ήδη το χέρι), σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Επιστροφή στο σχολείο και στην καθημερινότητα

Αν υπάρχει ένα και μόνο κομμάτι το οποίο χαρίζει άνεση και ακαταμάχητο στυλ, αυτό είναι αναμφίβολα το φούτερ (hoodie). Τα τελευταία χρόνια αποτελεί αγαπημένη επιλογή των κοριτσιών σε ολόκληρο τον κόσμο και όσων αγαπούν το λίγο πιο casual και αθλητικό ντύσιμο.

Animal print: Το πιο διαχρονικό pattern όλων των εποχών (+7 fashion items για να διαλέξεις)

via GIPHY

Πώς να το φορέσεις για να εντυπωσιάσεις

1) Με παντελόνια

2) Με κολάν

3) Με φόρμες

4) Με jeans

5) Με φούστα

Αν το συνδυάσεις σωστά μπορείς να συνθέσεις υπέροχα all day σύνολα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που τα αγαπάμε λίγο παραπάνω, αφού χαρίζουν ζεστασιά, ελευθερία κινήσεων, είναι χουχουλιάρικα και μας προστατεύουν από το κρύο όλες τις ημέρες του χρόνου.

Κάν'το όπως η Ιφιγένεια Τζόλα! 5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το τζιν παντελόνι (photos)

Η πιο κλασσική επιλογή για να φορέσεις το φούτερ σου είναι με παντελόνι φόρμας. Είτε λοιπόν διαλέξεις ένα αθλητικό σετ με φούτερ παντελόνι και μπλούζα, είτε μεμονωμένα items που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, είναι ιδανικό για χαλαρές super cool εμφανίσεις.

Πηγή φωτογραφιών: @lissyroddyy

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις 5 ακόμη stylish προτάσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved