Κάν'το όπως η Ιφιγένεια Τζόλα! 5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το τζιν παντελόνι (photos)

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έχει βρει το αγαπημένο της fashion item και μας δίνει ιδέες για τα επόμενά μας looks.

Η Ιφιγένεια Τζόλα πρωταγωνιστεί φέτος στη δημοφιλη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», όπου υποδύεται τη Βασιλική. Η 21χρονη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στις σειρές «Έχω ένα μυστικό», «Το Νησί» και «8 λέξεις» είναι ένα πολύ stylish κορίτσι.

Το casual στυλ της Ιφιγένειας που λατρέψαμε

Η ηθοποιός έχει αναπτύξει το δικό της ξεχωριστό στυλ, το οποίο μπορείς να θαυμάσεις με ένα κλικ στο προφίλ της στο Instagram. Στην καθημερινότητά της η Ιφιγένεια επιλέγει casual ντύσιμο με τα τζιν παντελόνια να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεών της.

Νεανικά, άνετα και ευκολοφόρετα τα τζιν παντελόνια αποτελούν την καλύτερη και πιο ωραία επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας. Φόρεσέ τα στο σχολείο, στο σινεμά, στη βόλτα ή στη βραδινή σου έξοδο, για να φτιάξεις μοντέρνα σύνολα που θα κεντρίσουν όλα τα βλέμματα.



Ιφιγένεια Τζόλα: Όσα πρέπει να μάθεις για την ηθοποιό της νέας σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς»

Πώς να φορέσεις το τζιν παντελόνι σου- 5 προτάσεις

https://www.instagram.com/p/CIn8gAZACHN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Με φούτερ

2) Με t-shirt

3) Mε πουκάμισο

4) Με crop top

5) Με κορμάκι

Εγώ βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα πιο cool τζιν παντελόνια της αγοράς για να επενδύσεις στο αγαπημένο σου.

tzin1

PINK WOMAN

tzin2

ATTRATTIVO

tzin3

TOI-MOI

tzin4

BENETTON

tzin5

H&M

Πηγή φωτογραφιών: @ifigeneia_tzola

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved