Αλλάζει ο καιρός! 3 tips για να μην είναι τα μαλλιά σου σαν ζούγκλα κάθε μέρα

Η υγρασία και οι βροχές μπορούν να σου σπάσουν τα νεύρα. Το ξέρουμε!

Βροχή, υγρασία, δροσιά… Σιγά-σιγά το φθινόπωρο κάνει αισθητή την παρουσία του και βάζει εμάς τα κορίτσια σε μπελάδες.

Τι; Μη μου πεις πως τις τελευταίες μέρες που έχει full υγρασία στην ατμόσφαιρα δεν έχουν γίνει σαν ζούγκλα τα μαλλιά σου; Τα δικά μου, πάντως, φριζάρουν πολύ και μου σπάνε τα νεύρα. Και κάπου εκεί πρέπει να λάβω… δραστικά μέτρα.

Η Camila Cabello έκανε καρέ κούρεμα- Πάρε έμπνευση (+10 καρέ για να τολμήσεις)

Τι είναι το φριζάρισμα

Φριζάρισμα, συνήθως, δεν συμβαίνει στα απολύτως υγιή μαλλιά. Τα μαλλιά που έχουν ταλαιπωρηθεί από πρέσες ισιώματος και από εργαλεία θερμότητας γενικότερα έχουν την τάση… να φριζάρουν.

Στην ουσία, τα μαλλιά είναι πιο αδύναμα και η υγρασία μπορεί να «τρυπώσει» πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. Η συνέχεια είναι γνωστή. Τα μαλλιά γίνονται χάλια, φριζάρουν και εμείς μοιάζουμε σαν να βγήκαμε από τη ζούγκλα.

via GIPHY

Λύσεις, ωστόσο, υπάρχουν!

Τα tips για να μη φριζάρουν τα μαλλιά σου με την υγρασία

#1 Κάνε… φίλους σου τα hair accessories

Τσιμπιδάκια, scrunchies και στέκες πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου και να τα χρησιμοποιείς τις μέρες με πολλή υγρασία ή βροχή. Πιάσε αλογοουρές, κότσους και κοτσίδες και στόλισέ τα για να κάνεις τη διαφορά!

#2 Χρησιμοποίησε βαζελίνη ή κρέμα χεριών για να τιθασεύσεις τα τουφάκια

Πετάνε δεξιά και αριστερά φύτρες; Don’t worry! Λίγη βαζελίνη ή κρέμα χεριών θα τα βάλει… στη θέση τους.#3 Μην ξεχνάς το conditioner

Κάθε φορά που λούζεσαι με σαμπουάν, καλό είναι να ακολουθεί το conditioner. Αυτό το hair care item φροντίζει σωστά τα μαλλιά σου, τα ενυδατώνει και τα τιθασεύει. Διάλεξε ένα conditioner ενάντια στο φριζάρισμα και θα είσαι… μια χαρά.

Photos: @utilite_accesorios

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved