Η Camila Cabello έκανε καρέ κούρεμα- Πάρε έμπνευση (+10 καρέ για να τολμήσεις)

Η τραγουδίστρια δοκίμασε την πιο hot τάση στα μαλλιά για το φθινόπωρο!

Υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να πας στο κομμωτήριο και να σε περιποιηθούν; Να φροντίσουν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις, όπως καταλαβαίνεις.

Και από ό,τι φαίνεται αυτό έκανε η Camila Cabello πριν μερικές ημέρες, η οποία αποφάσισε- μάλιστα- να αλλάξει ριζικά το κούρεμά της. Ναι, η Camila έκανε καρέ.

Mocha melt: Το πιο hot hair color trend για να υποδεχθείς το φθινόπωρο με στυλ

Με το πιο hot κούρεμα της σεζόν η Cabello

Η 24χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωριστεί τα πολύ μακριά μαλλιά της και να υιοθετήσει το πιο hot hair trend των τελευταίων ετών. Φυσικά, σου μιλώ για το καρέ κούρεμα.

Ναι, η Camila Cabello έχει πια ένα αυστηρό, συμμετρικό blunt bob, πίσω από το οποίο βρίσκεται ο Έλληνας hairstylist, Δημήτρης Γιαννέτος.

https://www.instagram.com/p/CTDpywpJn0h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έλα, παραδέξου το! Είναι super duper το νέο κούρεμα της Camila Cabello.

Οι πιο δημοφιλείς τάσεις στα κουρέματα για το φθινόπωρο

Εντάξει, σίγουρα θα έχεις καταλάβει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πως το καρέ κούρεμα είναι το #1 ανάμεσα στις τάσεις στα μαλλιά. Και ποια star δεν το έχει τολμήσει;

Η Kourtney Kardashian, η JLo, η Vanessa Hudgens, η Chrissy Teigen και πολλές ακόμα το δοκίμασαν λαμβάνοντας τα πιο κολακευτικά σχόλια.



Ποιο θα είναι τώρα το #2 των hair trends; Οι αφέλειες. Τις είδαμε ήδη από πέρσι να επικρατούν, ενώ φαίνεται και πως φέτος θα συνεχίσουν να μας απασχολούν.

Εσύ, λοιπόν, γιατί να μην κάνεις τώρα την αλλαγή; Άντε… Βάλε πλώρη και περιμένουμε να μας πεις στο Instagram του Teen Queen τι επέλεξες τελικά.

Μέχρι τότε δες και 10 super duper καρέ κουρέματα στην gallery.

Cover photo: @camila_cabello

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved