Back to school! 10 χτενίσματα για να κλέψεις την παράσταση την πρώτη μέρα στο σχολείο

Η επιστροφή σου στις σχολικές αίθουσες δεν μπορεί παρά να κάνει… πανικό!

Αύριο ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. Το έχεις συνειδητοποιήσει; Ω, ναι!

Ξανά πρωινό ξύπνημα, ξανά διάβασμα, αλλά… και πάλι δια ζώσης εκπαίδευση μιας και θα βλέπεις από κοντά τους καθηγητές και τους συμμαθητές σου. Ξέρω πως για αυτό χαίρεσαι μιας και η περσινή χρονιά με την τηλεκπαίδευση ήταν #tragic!

Ξέρω, επίσης, πως είσαι σε πυρετό προετοιμασιών, φτιάχνεις τσάντα, βιβλία και όλα τα συναφή. Θέλεις, όμως, και να κάνεις… εντύπωση την πρώτη μέρα.

Μάσκα στο σχολείο: Όλα τα tips για να μη χαλάει το μακιγιάζ σου

Έλα να δούμε μαζί, λοιπόν, πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου.

Τα ιδανικά χτενίσματα για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Οι επιλογές που έχεις για… back to school χτενίσματα είναι πολλές και πολύ κομψές.

Αν βαριέσαι και θες κάτι στα γρήγορα, κάνε μια γαλλική πλεξούδα, ή από το βράδυ πιάσε κοτσιδάκια τα μαλλιά σου για να έχεις το πρωί τέλεια beach waves. Εναλλακτικά, ένα messy bun με τα γυαλιά μυωπίας σου θα είναι super hot.



Τώρα… Αν το έχεις δει ότι θα κάνεις επική επιστροφή, μπορείς να «παίξεις» με πλεξούδα ψαροκόκαλο, αλλά και με χτενίσματα με hair accessories.

Στην παρακάτω gallery θα δεις δέκα ιδέες και η επιλογή… όλη δική σου!

Outfit VS μαλλιά

Θέλω την προσοχή σου! Δεν χρειάζεται γενικά να το παρακάνεις στο σχολείο. Μπορείς να είσαι συγχρόνως απλή και εντυπωσιακή.

Ειδικότερα, όμως, για την πρώτη μέρα στο σχολείο, θα πρέπει «να ζυγίσεις» τα πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι αν βάλεις ένα super duper hair accessory στα μαλλιά, καλό είναι να κρατήσεις σε πιο χαμηλούς τόνους τα ρούχα.

via GIPHY

Διάλεξε, δηλαδή, ένα jean παντελόνι κι ένα T-shirt με στάμπα και δώσ' τα όλα στα μαλλιά. Αν, από την άλλη, επιλέξεις ένα λιτό χτένισμα, κάνε την τσαχπινιά σου στα ρούχα.

Βάλε μια πιο παιχνιδιάρικη μπλούζα με όγκους στα μανίκια ή κάνε ένα δημιουργικό color blocking παντελονιού με top. Έτσι, θα είσαι σίγουρη ότι θα κλέψεις την παράσταση. Και πού ξέρεις; Ο νέος, κούκλος συμμαθητής σου μπορεί να πέσει… με την πρώτη ματιά. Go girl!

Cover photo: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved