Μάσκα στο σχολείο: Όλα τα tips για να μην χαλάει το μακιγιάζ σου

Οι συμβουλές που θα σώσουν την κατάσταση.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ήδη ένας μήνας από τότε που επιστρέψαμε στα θρανία και το διάβασμα. Η φετινή σχολική σεζόν διαφέρει αρκετά και δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια αφού η πανδημία του Κορονοϊού άλλαξε εντελώς τα δεδομένα.

Εμείς όμως δεν χρειάζεται να πτοούμαστε γι' αυτό συνεχίζουμε κανονικά την καθημερινότητά μας χωρίς να αφήνουμε την κατάσταση να μας επηρεάζει αρνητικά. Η μάσκα προσώπου είναι πλέον υποχρεωτική στους περισσότερους χώρους και φυσικά στο σχολείο, όπου περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Η αλήθεια είναι πως δεν μας είναι ευχάριστο να φοράμε την μάσκα προστασίας για ώρες, όμως όσο περνάει ο καιρός συνηθίζουμε ολοένα και πιο πολύ. Αν νομίζεις πως αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε μακιγιάζ, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Ναι, υπάρχει τρόπος να μην λιώνει το makeup σου ενώ φοράς μάσκα κι εμείς είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε τα πάντα.

1) Επίλεξε προϊόντα μεγάλης διάρκειας

Μπορεί να προτιμάς μια ελαφριά, φρέσκια βάση, όμως έτσι δεν πρόκειται να αποφύγεις το μουτζούρωμα. Προτίμησε ένα makeup με ματ φινίρισμα και concealer μεγάλης διάρκειας για να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα του μακιγιάζ σου.

2) Μην ξεχνάς την πούδρα

Αφού τελειώσεις την εφαρμογή του μακιγιάζ σου, άπλωσε μια πούδρα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι ή ένα μεγάλο χνουδωτό πινέλο.

3) Επένδυσε σε ένα setting spray

Είναι το προϊόν που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου και να κρατήσεις για καιρό. Το σπρέι αυτό εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο αμέσως μετά το μακιγιάζ και βοηθά να μείνει αναλλοίωτο για ώρες. Το no1 πλεονέκτημά του είναι η τιμή του ενώ λίγοι μόλις ψεκασμοί αρκούν.

4) Τόνισε τα μάτια σου

Από τη στιγμή που η μάσκα καλύπτει το στόμα και την μύτη σου, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στα μάτια. Τόνισε το βλέμμα σου με ένα μολύβι ή μια λεπτή γραμμή eyeliner.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved