DIY: Πανεύκολο hair mist για να μοσχοβολούν τα μαλλιά σου

Θες να αφήνεις την ευωδιά σου από όπου κι αν περνάς; Να, η συνταγή ομορφιάς που χρειάζεσαι!

Το καλοκαίρι ίσως το άρωμά σου να σου φαίνεται βαρύ. Σε καταλαβαίνω! Η αλήθεια είναι ότι η ζέστη κάνει τις μυρωδιές ακόμα πιο βαριές με αποτέλεσμα κι εσύ πολλές φορές να μην μπορείς να αποφασίσεις αν τελικά θα ψεκαστείς ή όχι.

«Να βάλω ή να φύγω από το σπίτι χωρίς καθόλου άρωμα;», σκέφτεσαι συχνά. Εγώ, λοιπόν, θα σου πω να μη βάλεις άρωμα, αλλά… να επιλέξεις ένα πανάλαφρο, μυρωδάτο hair mist. Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω παρακάτω!

Έτοιμη για παραλία; 6 χτενίσματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Τι είναι το hair mist

Hair mist είναι το άρωμα μαλλιών, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για τους καλοκαιρινούς μήνες μιας και η σύνθεσή του είναι πολύ ελαφριά. Κι αυτό, γιατί στα συστατικά του υπάρχει ελάχιστο ή καθόλου αλκοόλ.

Το ψεκάζεις κατευθείαν στα μαλλιά σου και μυρίζεις… όλη μέρα. Μυρίζεις υπέροχα, ελαφριά και sexy χωρίς να ταλαιπωρείς τον Χριστιανό που βρίσκεται δίπλα σου όταν πας για shopping.

https://www.instagram.com/p/CH49bsNg-Lj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μη βιάζεσαι! Εδώ δεν θα σου προτείνω κάποιον οδηγό αγοράς με hair mist. Ίσως αυτό γίνει τις επόμενες μέρες. Θα σου αποκαλύψω, όμως, την εύκολη και μυρωδάτη συνταγή ομορφιάς για να φτιάξεις μόνη σου hair mist, στο σπίτι σου. Ανακάλυψέ τη!

Τα υλικά που θα χρειαστείς

Μπουκάλι spray

1/3 κούπας νερό

3 κουταλιές ροδόνερο

3 κουταλιές aloe vera gel

2 κουταλιές ελαιόλαδο

2 κουταλιές αμυγδαλέλαιο



Μέσα στο μπουκάλι ρίξε όλα τα υλικά, ανακίνησέ το καλά και… έτοιμο το DIY hair mist σου. Μπορείς να ψεκάσεις τα μαλλιά σου!

Αμέσως θα μοσχοβολήσεις ολόκληρη, ενώ θα χαρίσεις θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σου χάρη στα έλαια, την aloe vera και το ροδόνερο.

Άντε, ακόμα να το φτιάξεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved