Έτοιμη για παραλία; 6 χτενίσματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Τα πιο εύκολα και Instagrammable χτενίσματα για να έχεις full αυτοπεποίθηση!

Τι θέλεις για να νιώσεις χαρούμενη και ξεκούραστη το καλοκαίρι; Να περνάς τις μέρες σου ανέμελα, με καλή παρέα, με το αγόρι σου ή τις κολλητές σου, και να κάνεις τα μπάνια σου στη θάλασσα. Και εδώ ακριβώς θέλω να σταθούμε. Στην εξόρμηση στην παραλία!

Είμαι σίγουρη πως μαγιό έχεις ήδη βρει, πως έχεις πάρει τα αντηλιακά και τα after sun σου… Το μόνο που σου λείπει τώρα είναι το χτένισμα που θα επιλέξεις για το beach look σου.

Είσαι ξανθιά; Αντίγραψε αυτά τα 7 χτενίσματα της Bella Hadid

Χτένισμα στην παραλία; Ε, ναι!

Ποιος είπε ότι στην παραλία θα πας εντελώς ατημέλητη; Όπως ακριβώς φροντίζεις να έχεις ένα fashionable μαγιό και καφτάνι, έτσι ακριβώς μπορείς να έχεις και ένα stylish χτένισμα. Φυσικά και δεν θα κάνεις υπερβολές!

Δεν εννοώ, δηλαδή, να πάρεις το ψαλίδι ή την πρέσα και να αρχίσεις να κάνεις υπερπαραγωγή-χτενίσματα. Όχι! Μπορείς, ωστόσο, να «παίξεις» με hair accessories, με αλογοουρές και πλεξούδες που θα δώσουν ένα summerish & fresh twist στην εικόνα σου.

https://www.instagram.com/p/CQiwkRbBK8i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην gallery θα δεις έξι χτενίσματα που θα σε ενθουσιάσουν!

Ατημέλητο και συνάμα λαμπερό beach hairstyle

Κοιμήσου με πιασμένα σε πλεξούδες τα μαλλιά σου, χρησιμοποίησε salt water sprays και να είσαι σίγουρη πως τα κορίτσια από τις διπλανές ξαπλώστρες θα σε ρωτήσουν ποια κομμώτρια επιμελήθηκε το χτένισμά σου.



Για ακόμη πιο λαμπερά μαλλιά, μπορείς επίσης να βάλεις στη hair care routine σου το αντηλιακό μαλλιών και τα λαδάκια λάμψης. Ξέρεις πόσο μεγάλη διαφορά θα δεις στην τρίχα σου; Δεν θα το πιστεύεις!

Cover photo: @_erin_made_

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved