Βαρέθηκες το γαλλικό μανικιούρ; Κάν’ το όπως η Dove Cameron

Η 25χρονη ηθοποιός έκανε ένα ultra chic μανικιούρ, που σίγουρα θα σου αρέσει!

Σε καταλαβαίνω! Έχουμε φτάσει στη μέση του καλοκαιριού και ήδη έχεις δοκιμάσει όλα τα nail trends της σεζόν. Λογικά, σε πετυχαίνω σε φάση που σκέφτεσαι τι άλλο να κάνεις στα νύχια σου για να μην τα βαριέσαι. Για να μη λες ότι κάνεις πάλι τα ίδια και τα ίδια. Σου’ χω νέα! Η Dove Cameron έκανε το πιο κομψό, εύκολο και όμορφο nail art.

Dove Cameron: Δείχνει βήμα-βήμα το αγαπημένο καθημερινό μακιγιάζ της (video)

Η Dove Cameron λέει «ναι» στο εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ

Side tip γαλλικό μανικιούρ λέγεται το σχέδιο που έκανε στα νύχια της η Dove Cameron. Τι ακριβώς είναι αυτό;

Στην ουσία, πρόκειται για ένα διαγώνιο French manicure, που σημαίνει ότι η γραμμή δεν σχηματίζεται ευθεία, αλλά πλάγια. Η Dove Cameron επέλεξε ακριβώς αυτό το nail trend και χρώματα, όπως το ροζ, το φούξια και το πορτοκαλί για τη γραμμή του μανικιούρ της. Να, δες!

https://www.instagram.com/p/CQ_du2dHf3t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η Dove Cameron

Η Dove Cameron είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή ως Liv & Maddie στην ομώνυμη νεανική σειρά του Disney Channel. Η 25χρονη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει, επίσης, στις ταινίες Cloud 9, Descendants, Descendants 2 και Descendants 3, όπου ερμήνευσε και το soundtrack της συγκεκριμένης ταινίας.



Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζεις είναι ότι το πραγματικό της όνομα δεν είναι Dove Cameron, αλλά Chloe Celeste Hosterman. Γιατί άλλαξε το όνομά της; Η star θέλησε να τιμήσει μετά τον θάνατό του τον μπαμπά της, ο οποίος είχε το παρατσούκλι Dove.

Cover photo: @tombachik



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved