5 +5 ακόμη πράγματα που δεν πρέπει να φοράς όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο

Σε μία πτήση θέλεις αν μη τι άλλο να είσαι άνετη.

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο ο κορονοϊός και οι περιορισμοί να μην έχουν επιτρέψει τα ταξίδια σε άλλες χώρες, όμως θα έρθει ξανά ο καιρός που θα κλείνεις τα εισιτήριά σου και θα ανυπομονείς να μπεις στο αεροπλάνο.

Και σε ένα τέτοιο ταξίδι (είτε πολύωρο, είτε όχι) πρέπει όπως και να το κάνουμε να είσαι άνετα ντυμένη. Γι' αυτό βρήκαμε για σένα τα πέντε πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να φοράς αν θέλεις να είσαι άνετη στη διάρκεια της πτήσης σου, και δεν εννοούμε μόνο από άποψη ρούχων.

Ωραίο το άρωμά σου αλλά βαρύ για έναν τόσο μικρό κλειστό χώρο

Απόφυγε τα βαριά αρώματα στο αεροπλάνο. Ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων θεωρεί ότι τα αρωματικά προϊόντα σε άλλους είναι ενοχλητικά και μπορεί επίσης να υπάρχουν άτομα με αλλεργίες και άσθμα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σίγουρα δεν θέλεις να είσαι η αιτία που κάποιος θα πάθει αλέργικό σοκ μέσα στο αεροπλάνο.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα 11 travel hacks που θα σε σώσουν στις διακοπές σου.

Πολύ σφιχτά ρούχα

Απόφυγε επίσης τα σφιχτά ρούχα, ειδικά όταν η πτήση σου είναι μεγαλύτερη από 4 ώρες. Τα άτομα σε πτήση μεγάλων αποστάσεων διατρέχουν τον κίνδυνο εμφάνισης DVT (θρόμβωση βαθιάς φλέβας).

Πολύπλοκα ρούχα

Τα ρούχα με πολλά κουμπιά και φερμουάρ δεν θα κάνουν την εμπειρία της πτήσης σου την πιο άνετη. Αν υπάρχει χρόνος να αλλάξεις ή πας κατευθείαν στο ξενοδοχείο προτίμησε να φορέσεις κάτι πολύ απλό και άνετο.

Καλοκαιρινά ρούχα

Είναι λογικό να κάνεις layering στα ρούχα σου - με αυτόν τον τρόπο, μπορείς πάντα να ελέγχεις πόσο ζεστά είσαι ντυμένη. Εάν φοράς καλοκαιρινά ρούχα το σίγουρο είναι πως θα ζητήσεις μια κουβέρτα στην αεροσυνοδό. Επίσης εάν οι αποσκευές σου χαθούν (όλοι γνωρίζουμε ότι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι αρκετά υψηλές), θα έχεις πάντα μια επιπλέον αλλαγή ρούχων.

Φακούς επαφής

Σε ένα αεροσκάφος, η μέση υγρασία μπορεί να φτάσει το 10-20% και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να μειωθεί στο 1%. Μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα θα στεγνώσει ο φακός σου και θα προκαλέσει ερεθισμούς και ξηρότητα στα μάτια σου; Καλύτερα να προτιμήσεις τα γυαλιά σου.



Δες στη gallery τα υπόλοιπα πέντε πράγματα που δεν πρέπει να φοράς ποτέ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved