Πανελλήνιες 2021: 5 outfits που θα σου χαρίσουν στυλ και θετικά vibes

Ποιος είπε ότι στις εξετάσεις φοράμε ό,τι βρούμε μπροστά μας;

Οι #Πανελλήνιες2021 ξεκινούν επίσημα αύριο στις 14 Ιουνίου. Μέχρι τις 28 του μήνα, θα εξετάζονται όλοι όσοι φοιτούν σε γενικά λύκεια ενώ εκείνοι που φοιτούν στα επαγγελματικά λύκεια από τις 15-28 Ιουνίου. Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη αφού η πανδημία άλλαξε τα πάντα στο πρόγραμμα και τις ζωές μας.

Εσύ ωστόσο οφείλεις να μείνεις απόλυτα συγκεντρωμένη και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αυτές οι εξετάσεις είναι ό,τι πιο σημαντικό φέτος αφού θα σε βοηθήσουν να κάνεις το πρώτο βήμα της μελλοντικής επαγγελματικής σου ζωής. Ας δούμε όμως τώρα τι φοράμε σε ανάλογες περιστάσεις.

Το outfit της...επιτυχίας

Αν νομίζεις πως φοράμε ό,τι βρούμε μπροστά μας και πάμε απλά σχολείο για να γράψουμε, κάνεις λάθος. Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλή ψυχολογία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και τα όμορφα ρούχα είναι ένας καλός τρόπος για να το πετύχεις. Δεν λέω σε καμία περίπτωση να κάνεις ένα υπερβολικό look ωστόσο μπορείς πάντα να δείχνεις κομψή και περιποιημένη με μερικά συγκεκριμένα items. Μην ξεχνάς πως μερικά χρώματα θεωρούνται «τυχερά» και καλό θα ήταν να τα προτιμήσεις τις ημέρες των εξετάσεων: λευκό (για τύχη), κίτρινο (για νέα ξεκινήματα), κόκκινο (η κινητήριος δύναμη) και πράσινο (της υγείας).

Τελικά τι να φορέσω στις #Πανελλήνιες;

Σήμερα θα σου δώσω πέντε προτάσεις που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις για να είσαι cool, άνετη και νεανικά ντυμένη στις εξετάσεις.

1) Λευκό τζιν με t-shirt και sneakers

2) Παντελόνι φόρμας (άνετο) με crop top και αθλητικά παπούτσια

3) Ψηλόμεσο τζιν με μονόχρωμο κορμάκι και σανδάλια

4) Ολόσωμη φόρμα σε έντονο χρώμα

5) Σορτς με πουκάμισο και αθλητικά και sneakers

Αν πάλι είσαι denim lover με ένα κλικ σε αυτό το link θα βρεις τα ωραιότερα τζιν παντελόνια.

Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα items της αγοράς για να πάρεις ιδέες.

Πηγή κεντρικής: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved