5 cool τρόποι για να φορέσεις το αγαπημένο σου T-shirt

Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες είναι εδώ, οπότε ήρθε η ώρα για πειραματισμούς με τα κοντομάνικα μπλουζάκια μας.

Όταν δημιουργείς μία εμφάνιση, πρέπει να σκέφτεσαι πολλά πράγματα. Το στυλ, όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι μία περίπλοκη υπόθεση και για να καταλήξεις σε αυτό που εκπροσωπεί εσένα πρέπει να περάσει πολύς καιρός και πληθώρα προβληματισμών. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις στα ρούχα σου, άλλωστε, δεν έχουν τελειωμό. Από εκεί και πέρα, διαλέγεις κάποια κομμάτια passe-partout που να σε βοηθούν να ανταπεξέρχεσαι σε κάθε περίσταση της ημέρας χωρίς δυσκολία.

Ένα T-shirt, για παράδειγμα, είναι μία ιδανική περίπτωση για όλα τα παραπάνω. Σίγουρα στην ντουλάπα σου, τη στιγμή που μιλάμε, έχεις αναρίθμητες επιλογές. Όταν ξυπνάς το πρωί, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις, ειδικά αν δεν έχεις χρόνο, είναι να φορέσεις το αγαπημένο σου T-shirt μαζί με ένα παντελόνι και είσαι πανέτοιμη. Δε χρειάζονται περισσότεροι προβληματισμοί και αναζητήσεις. Μόνο μερικά T-shirt σε ποικίλα σχέδια και χρώμα.

Όταν είμαστε και εκτός lockdown, είναι η καταλληλότερη στιγμή για να πειραματιστούμε με τα T-shirt μας, γι’ αυτό και στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικούς cool τρόπους που έχουν επιλέξει πρώτα οι celebrities και μας δίνουν ιδέες για να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας μπλουζάκι το 2021.

Δες επίσης: Aυτό είναι το dress trend που θα βλέπεις παντού φέτος και αξίζει να φορέσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved