Aυτό είναι το dress trend που θα βλέπεις παντού φέτος και αξίζει να φορέσεις

Η νέα μεγάλη τάση που πρέπει να δοκιμάσουμε για υπέροχες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Τα φούτερ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα item της γκαρνταρόμπας μας. Τον τελευταίο χρόνο τα φορέσαμε σχεδόν παντού από το περίπτερο μέχρι τα online μαθήματα, στον περίπατο ή σε μια συνάντηση με φίλους. Με λίγα λόγια μας συντροφεύει παντού αφού είναι άνετο, κομψό και πολύ στυλάτο.

Γιατί στα λέμε όμως όλα αυτά; Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις. Όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα αντικρίζουμε νέα trends που έρχονται για να φορεθούν και να απογειώσουν τα looks μας. Η τελευταία τάση που όπως φαίνεται θα κυριαρχήσει αυτή τη χρονιά είναι το sweatshirt dress. Ναι, καλά διάβαζες το φόρεμα-φούτερ έρχεται για να μείνει και να μας χαρίσει ακαταμάχητο στυλ.

Ζεστό, νεανικό και μοντέρνο αποτελεί ιδανική επιλογή για τα πρωινά μας outfits και όχι μόνο. Μπορείς να το φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers και αυτομάτως να αναδειχθείς βασίλισσα του street style. Δεν είναι λίγες οι celebs αλλά και οι fashion influencers που το έχουν επιλέξει, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά οπότε έχεις κάθε λόγο να βγεις και να αναζητήσεις το πιο cool φόρεμα της φετινής χρονιάς.

Δες επίσης: Έτσι θα οργανώσεις τη ντουλάπα σου για τα ανοιξιάτικα ρούχα σου (video)

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε πέντε φορέματα για να υιοθετήσεις επιτυχώς το νέο trend.

Πηγή κεντρικής: @kellslayt

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved