10 σχέδια για νύχια στις τρεις πιο hot αποχρώσεις της φετινής άνοιξης

Έχεις ιδέα για ποια χρώματα μιλάμε;

Τα nail bars επιτέλους άνοιξαν και η χαρά μας δεν περιγράφεται. Περιμέναμε τόσο καιρό να κλείσουμε το ραντεβού μας σε σημείο που φτάσαμε να γίνουμε experts στο μανικιούρ. Έλα, παραδέξου το! Κι εσύ έβαψες άπειρες φορές τα νύχια σου στην καραντίνα, γιατί δεν άντεχες να τα βλέπεις απεριποίητα, αλλά και για να περάσει ο χρόνος κάπως ευχάριστα.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να αφεθείς στα χέρια της αγαπημένης σου μανικιουρίστ. Έχεις ιδέα, όμως, τι nail art θα της ζητήσεις να σου κάνει; Λοιπόν, οι τάσεις για τη φετινή άνοιξη είναι πολλές. Άρα και οι επιλογές που έχεις είναι άπειρες.

Ωστόσο, ειδικά την άνοιξη του 2021 υπάρχουν τρία χρώματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο και δεν γίνεται να μην τα τολμήσεις. Αν, βέβαια, θέλεις να είσαι on trend. Μιλάμε, λοιπόν, για τις αποχρώσεις του ροζ (από baby pink μέχρι φούξια), για τις παστέλ αποχρώσεις (baby blue, πράσινο της μέντας, απαλό κίτρινο κ.ά.) και για το μαύρο.

Ναι, ξέρουμε! Το μαύρο ίσως σε ξενίζει και σε μεταφέρει σε χειμερινό σκηνικό. Δεν είναι έτσι, όμως. Το μαύρο χρώμα στα νύχια είναι παντός καιρού και εποχής και γι’ αυτό θα πρωταγωνιστήσει και αυτήν την άνοιξη. Κάνε scroll τώρα στην gallery και πάρε όλο το nailspiration που χρειάζεσαι.

Cover photo: @nailitmag

Διάβασε ακόμα: 10 nail art σε παστέλ αποχρώσεις για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση της άνοιξης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved