Η Billie Eilish φόρεσε το πιο cool αξεσουάρ αυτής της χρονιάς

Η τραγουδίστρια είναι ξεκάθαρα teen icon.

Η Billie Eilish πρόσφατα έγινε talk of the town και «έριξε» το Instagram με την νέα, εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της. Η βραβευμένη τραγουδίστρια αποχωρίστηκε το πράσινο χρώμα που είχε στα μαλλιά της και τα έβαψε σε μια φωτεινή, υπέροχη ξανθιά απόχρωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα αποκαλυπτήρια του νέου της look ξεπέρασαν τα 21 εκατομμύρια likes ενώ αμέτρητα ήταν και τα σχόλια. Από τότε, η teen star συνεχίζει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τη νέα της εμφάνιση στα social media.

Πριν λίγες ημέρες η αγαπημένη μας Billie πόσταρε μια selfie φωτογραφία της όπου δείχνει πιο ωραία από ποτέ. Ωστόσο εμείς εστιάσαμε κατευθείαν στο κομψό κολιέ της, ένα λεπτό μαργαριταρένιο κολιέ, το οποίο συνδύασε με ένα ίδιο ζευγάρι σκουλαρίκια-πέρλες. Η φωτογραφία συγκέντρωσε περισσότερα από 16 εκατομμύρια likes και χιλιάδες θετικά σχόλια.

Οι πέρλες είναι ένα από τα πιο διαχρονικά στυλ κοσμημάτων και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Φέτος επιστρέφουν δυναμικά και είναι μια από τις πιο hot τάσεις στα αξεσουάρ. Μπορείς να επενδύσειες σε μαργαριταρένια choker, κολιέ, και εντυπωσιακά σκουλαρίκια που θα απογειώσουν κάθε look σου.

skoularikia

SWAROVSKI www.swarovski.com

kolie

ASOS www.asos.com

Δες επίσης: 20 φορές που η Bella Hadid τρέλανε τους followers της με το σώμα της (photos)

https://www.instagram.com/p/CMsFTNYFdHY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της αγαπημένης μας τραγουδίστριας.

Πηγή φωτογραφιών: @billieeilish

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved