20 φορές που η Bella Hadid τρέλανε τους followers της με το σώμα της (photos)

Είναι όντως μια κούκλα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τις υπέροχες αναλογίες της Bella Hadid, άλλωστε είναι ένα πανέμορφο κορίτσι και φυσικά αυτό το αποδεικνύει κάθε φορά που ανεβαίνει στην πασαρέλα ή ακόμη και κάθε φορά που δημοσιεύει μια φωτογραφία στα social media.

Στο επίσημο προφίλ της στο Instagram η όμορφη Bella έχει πολλές φορές μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές της στιγμές και τρανό παράδειγμα αυτού είναι το post που είχε κάνει με την αδερφή της Gigi όταν εκείνη ήταν έγκυος. Στο προφίλ της έχει περισσότερους από 39,7Μ followers να την ακολουθούν πιστά και να γεμίζουν κάθε post της με likes και όμορφα σχόλια.

Ακόμη κι αν λόγω της καραντίνας παραμένει σιωπηλή, είναι ενεργή στα social και πολλές φορές μάλιστα έχει ενθουσιάσει τους φανατικούς θαυμαστές της. Φυσικά αναφερόμαστε στις εξαιρετικές φωτογραφίες της, με μαγιό και εσώρουχα, στο σπίτι ή σε κάποια παραλία.

Αλήθεια εσύ θυμάσαι τις φορές εκείνες; Δεν είναι λίγες και φυσικά εμείς έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες φωτογραφίες της και με τα περισσότερα reactions από τους ακόλουθούς της. Μπες στη gallery και βρες τις 20 καλύτερες φωτογραφίες της Bella, εκείνες που αναστάτωσαν αλλά και ενθουσίασαν ολόκληρη την κοινότητα του Instagram.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved