5 υπέροχοι τρόποι για να φορέσεις τα matching sets σου αυτή τη χρονιά

Όποιον και να διαλέξεις θα δείχνεις υπέροχη.

Τα matching sets (σετάκια στο ίδιο χρώμα, σχέδιο ή print) αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις αυτής της χρονιάς. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αν σκεφτείς πόσο άνετα, στυλάτα και νεανικά δείχνουν. Αρχικά διατίθενται σε πολλές, διαφορετικές εκδοχές όπως τοπ με κολάν, biker shorts με αθλητικό μπουστάκι, τοπάκι με φούστα, φούτερ με joggerpants ή τοπ με παντελόνα.

Οι επιλογές δεν σταματούν ποτέ ενώ στα αγαπημένα μας ηλεκτρονικά καταστήματα μπορείς να βρεις sets σε απίστευτα χρώματα. Μερικά διαθέτουν πολύ εντυπωσιακά, εκκεντρικά τυπώματα που όλα τα fashion girls θα ήθελαν να φορέσουν. Η μονοχρωμία παραμένει η πιο εύκολη και ασφαλής λύση όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις στην πρωινή ή απογευματινή σου έξοδο. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε για εσένα μερικά tips για να υιοθετήσεις το trend με απόλυτη επιτυχία.

Δες επίσης: Ο The Weeknd έχει κατακτήσει ένα απίστευτο ρεκόρ με το hit «Blinding Lights»

1) Φόρεσε ένα μονόχρωμο σακάκι πάνω από το σετ σου. Αν είναι ανοιχτόχρωμο προτίμησε ένα σακάκι σε λευκό ή ανοιχτό ροζ. Διαφορετικά το μαύρο blazer παραμένει η πιο ασφαλής επιλογή.

2) Πρόσθεσε μια κομψή ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου.

3) Μπορείς πάντα να φορέσεις το πάνω μέρος του σετ ξεχωριστά από το κάτω. Για παράδειγμα δοκίμασε να συνδυάσεις το τοπ με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι.

4) Το ίδιο ισχύει για το κάτω μέρος του σετ. Μπορείς να το φορέσεις με κάποιο t-shirt ή ένα μονόχρωμο τοπ της επιλογής σου.

5) Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα τζιν μπουφάν.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πώς φόρεσαν τα matching sets μερικές από τις πιο κομψές celebs του πλανήτη.

https://www.instagram.com/p/CLqBSFZna2D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @heatherrinder



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved