Ο The Weeknd έχει κατακτήσει ένα απίστευτο ρεκόρ με το hit «Blinding Lights»

Είναι ο… βασιλιάς των charts.

Δεν υπάρχει κομμάτι του The Weeknd το οποίο να μην έχει κατακτήσει την κορυφή. Από το «Starboy» μέχρι το «Blinding Lights» έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχει καταταχθεί σε υψηλές θέσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του Billboard.

H χρονιά ξεκίνησε για τον καλλιτέχνη άκρως δυναμικά αφού από την εμφάνισή του στο Super Bowl γοήτευσε το κοινό του και καθήλωσε με τις ερμηνείες του ακόμη και τον πιο δύσπιστο ακροατή. Η πορεία του έπεται λαμπρή και οι επιτυχίες του δεν σταματούν εδώ. Αυτή τη στιγμή έχει διακριθεί και μάλιστα έχει σπάσει ένα απίστευτο ρεκόρ.



Συγκεκριμένα βρίσκεται στο Top 10 για έναν ολόκληρο χρόνο-συγκεκριμένα για 52 εβδομάδες- γράφοντας έτσι τη δική του ιστορία στο Billboard Hot 100. Το «Blinding Lights» παρέμεινε επίσης στο Top5 για 43 εβδομάδες. Το ρεκόρ του αυτό εκτόπισε από την πρώτη θέση τον Post Malone ο οποίος βρισκόταν στη θέση αυτή για 39 εβδομάδες.

https://www.instagram.com/p/CMK-LHCBXdQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλος, ο The Weeknd κυκλοφορεί το νέο του album, ένα special project με τίτλο « Highlights», μια συλλογή που συγκεντρώνει 18 από τα αγαπημένα του τραγούδια. Όσο για την πρόσφατη ανακοίνωσή του, η νέα του παγκόσμια περιοδεία αναμένεται να σπάσει τα ταμεία για το 2022 και θα έχει τίτλο «After Hours World Tour», της οποίας τα εισιτήρια έχουν ξεκινήσει ήδη την πώλησή τους.

Βρες παρακάτω την track list του «The Highlights»:

Save Your Tears
Blinding Lights
In Your Eyes
Can’t Feel My Face
I Feel It Coming (With Daft Punk)
Starboy (With Daft Punk)
Pray For Me (With Kendrick Lamar)
Heartless
Often
The Hills
Call Out My Name
Die For You
Earned It (Fifty Shades of Grey)
Love Me Harder (With Ariana Grande)
Acquainted
Wicked Games
The Morning
After Hours



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved