10+1 φορές που τα αγαπημένα σου teen idols αποφάσισαν να αλλάξουν ριζικά τα μαλλιά τους

Οι πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις των νεαρών celebrities!

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά μιας και ο κορονοϊός μάς… έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο. «Συστηθήκαμε» για πρώτη φορά με έννοιες όπως η καραντίνα και το lockdown, μείναμε για πολύ στο σπίτι και προσαρμοστήκαμε σε μία νέα καθημερινότητα, που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν είχαμε φανταστεί.

Τα ίδια ακριβώς βίωσαν και οι αγαπημένες σου celebrities στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και φαίνεται πως αυτή η νέα κανονικότητα τις έκανε να… ξεσπάσουν στα μαλλιά τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά, από πέρσι μέχρι και σήμερα, ολοένα και περισσότερες teen stars ποστάρουν στο Instagram τους φωτογραφίες με νέο hair look.

Άλλες κόβουν πολύ κοντά τα μακριά μαλλιά τους, τα βάφουν ροζ και κατάξανθα από μαύρα και γενικά κάνουν ό,τι τους έρθει στο μυαλό. Πραγματικά, δεν κάθονται σε ησυχία με τα μαλλιά τους. Αλήθεια, εσύ θυμάσαι τι αλλαγή έκανε πρόσφατα η Demi Lovato και η Billie Eilish;

Αν όχι, δεν πειράζει! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις 11 πιο huge μεταμορφώσεις του 2020 και του 2021 και σε προτρέπουμε να τις δεις. Κάποιες stars, μάλιστα, άλλαξαν παραπάνω από μία φορά τα μαλλιά τους εκπλήσσοντάς μας. Φαντάζεσαι ποιες μπορεί να είναι; Κάνε scroll για να τις ανακαλύψεις!

Διάβασε ακόμα: Μετά την καραντίνα θα κάνουμε όλες το μανικιούρ της Demi Lovato

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved