Μετά την καραντίνα θα κάνουμε όλες το μανικιούρ της Demi Lovato

Είναι ανοιξιάτικο και θέλει σίγουρα τη βοήθεια της nail artist!

Υπάρχουν άπειρες celebrities που αγαπούν να φορούν μακριά, ψεύτικα νύχια. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Demi Lovato. Οι φορές που την έχουμε δει με πολύ μακριά νύχια είναι πραγματικά αμέτρητες. Και τα σχέδια στα μανικιούρ της είναι πάντα πολύ εμπνευσμένα και ξεχωριστά.

Μόνο που… πριν μερικές ημέρες η τραγουδίστρια έκανε την ανατροπή στο nail art της και αποφάσισε αυτήν τη φορά να πορευτεί με κοντά νύχια. Με πολύ κοντά νύχια. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η Demi Lovato επισκέφθηκε τη nail artist της, πιθανότατα αφαίρεσε τα ψεύτικα νύχια, και προχώρησε σε μανικιούρ με τα πραγματικά νύχια της, που είναι κοντά.

Το nail art της είναι πραγματικά εντυπωσιακό, cute και μας θυμίζει… άνοιξη. Η star επέλεξε αυτήν τη φορά να κάνει πεταλούδες στα νύχια της και να βάλει σε εμάς την ιδέα να δοκιμάσουμε το ίδιο σχέδιο όταν θα ανοίξουν και πάλι τα nail bars.

Για την ακρίβεια, η μανικιουρίστ της Demi έχει χρησιμοποιήσει μια ιριδίζουσα λευκή βάση στα νύχια και μόνο στον παράμεσο τής έχει βάλει μια πεταλούδα σε παστέλ ροζ-μοβ αποχρώσεις. Πιθανότατα, η πεταλούδα δεν σχεδιάστηκε με βερνίκι, αλλά είναι αυτούσια, σαν αυτοκόλλητο. Γι’ αυτό ακριβώς σού λέμε πως ίσως είναι δύσκολο να πετύχεις αυτό το nail art μόνη σου και θα πρέπει να περιμένεις να ανοίξει και πάλι η μανικιουρίστ σου.

Μέχρι τότε… Δες στην παρακάτω gallery το νέο, ανοιξιάτικο θα λέγαμε, μανικιούρ της Demi Lovato και οραματίσου το στα δικά σου νύχια. Πραγματικά, είναι υπέροχο και δείχνει πολύ κομψό σε τόσο κοντά νύχια. We like it!

Διάβασε ακόμα: Shopping Guide: 10 μολύβια φρυδιών που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved