Κι όμως! Η Bella Hadid άλλαξε πάλι τα μαλλιά της

Το supermodel δεν φοβάται τους πειραματισμούς…

Η Bella Hadid έχει δείξει αυτήν τη χρονιά πως είναι ατρόμητη όσον αφορά στις αλλαγές στην εμφάνισή της. Από την αρχή του 2020 μέχρι και το τέλος του, το supermodel έχει πειραματιστεί με τα μαλλιά του, έχει δοκιμάσει νέα κουρέματα και χρώματα μαλλιών και ομολογούμε πως όλα της ταίριαξαν απόλυτα.

Την είδαμε με το απόλυτο κούρεμα του 2020, σύμφωνα με το TikTok, δηλαδή με curtain bangs. Την είδαμε με ξανθό, κοντό, αγορίστικο μαλλί, αλλά και πολύ πρόσφατα- στα μέσα Νοεμβρίου- την είδαμε να τολμά το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της.

Νόμιζες πως η Bella θα σταματούσε τις μεταμορφώσεις λίγο πριν το τέλος του 2020; Όχι, βέβαια. Το πανέμορφο κορίτσι πριν λίγες μέρες, λοιπόν, άλλαξε και πάλι hair look. Για την ακρίβεια, δεν ξέρουμε αν όντως έβαψε τα μαλλιά της ή αν φόρεσε περούκα, όμως η αλλαγή- όπως κι αν έχει- είναι αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/CJTr1-RB54g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βλέπεις; Η Bella Hadid έχει πλέον ένα κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα στα μαλλιά της και -κατά τη γνώμη μας- της πάει πολύ. Στην ουσία, πρόκειται για έναν με δυο τόνους πιο ανοιχτό χρώμα από αυτό που έκανε τον περασμένο μήνα. Πάντως, όσες μεταμφιέσεις κι αν έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, πάντα δείχνει υπέροχη και απίστευτα όμορφη. Συμφωνείς; Το παρακάτω βίντεο θα σε πείσει για όλα όσα σου λέμε!



Διάβασε ακόμα: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο make up trend του TikTok το 2020

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved