Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της Kylie Jenner θα σε εκπλήξει

Άλλος άνθρωπος η reality star!

Είναι προφανές ότι το 2020 είναι η χρονιά των μεταμορφώσεων. Είναι, όμως, και κατανοητό πως οι αδερφές Kendall και Kylie Jenner κάνουν… κάτι σαν διαγωνισμό για το ποια θα βάψει πρώτη τα μαλλιά της και πάντα η μία ακολουθεί την άλλη. Τι εννοούμε;

Ότι τον περασμένο Οκτώβριο η Kendall Jenner εμφανίστηκε στο Instagram της με νέο καστανόξανθο χρώμα στα μαλλιά της και μακριά extensions και δυο μέρες αργότερα, η αδελφή της, Kylie, έγινε ξανθιά. Και τώρα, συμβαίνει κάτι παρόμοιο.

Πριν λίγες μέρες σού είπαμε πως η Kendall υιοθέτησε ένα νέο χρώμα στα μαλλιά της αποκτώντας μελί-caramel ανταύγειες (δες εδώ) και αμέσως μετά ανακαλύψαμε πως η Kylie υιοθέτησε ένα νέο και εντελώς ανατρεπτικό χρώμα στα δικά της μαλλιά. Φαντάζεσαι τι αλλαγή μπορεί να έκανε; Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, η Kylie είναι πλέον… κοκκινομάλλα.

Μην προτρέχεις! Δεν ξέρουμε αν η Kylie πράγματι έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, αν αυτό που βλέπουμε είναι περούκα ή κόκκινα extensions. Πάντως, μόλις η αγαπημένη σου teen star παρουσίασε το νέο της hair look στο account της στο Instagram, έγραψε στο caption της δημοσίευσης: «what should we name her?» (aka πώς να την ονομάσουμε;). Φυσικά, η πλειοψηφία των απαντήσεων από τους θαυμαστές και followers της ήταν μία… Ariel!

Κάνε κι εσύ ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις το νέο χρώμα μαλλιών της Kylie Jenner. Αλήθεια, πώς σου φαίνεται αυτή η αλλαγή;

Διάβασε ακόμα: Shopping guide: 7+1 body butter που ενυδατώνουν βαθιά και μυρίζουν υπέροχα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved