Wow! Το νέο χρώμα μαλλιών της Kendall Jenner είναι απλά υπέροχο

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το account της στο Instagram!

Θα συμφωνήσει κι εσύ μαζί μας πως το 2020 είναι η χρονιά των μεταμορφώσεων για τις περισσότερες celebrities. Από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα όλο και περισσότερα διάσημα κορίτσια έχουν πειραματιστεί με την εικόνα τους και κυρίως με τα μαλλιά τους. Η Hailey Bieber, για παράδειγμα, από ξανθιά που ήταν αποφάσισε να αποκτήσει μελί απόχρωση στα μαλλιά της. Αντίστοιχα, και η Kylie Jenner άλλαξε χρώμα μαλλιών, αλλά και η αδελφή της, Kendall.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η Kendall Jenner δε θέλει να καθίσει σε ησυχία. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι πριν μερικές ημέρες ανακαλύψαμε πως άλλαξε ξανά τα μαλλιά της και υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών.

Κάνοντας scroll στο account της στο Instagam, είδαμε πως το supermodel έχει πλέον ένα… honey caramel χρώμα στα μαλλιά. Ναι, το χρώμα μαλλιών της Kendall είναι τόσο γήινο, γλυκό και όμορφο όσο το μέλι και η καραμέλα. Της ταιριάζει πραγματικά απίστευτα και είναι hot trend αυτήν τη στιγμή όσον αφορά τις αποχρώσεις για τα μαλλιά.

Για να το διαπιστώσεις και μόνη σου, μπορείς να δεις τα νέα μαλλιά της Kendall Jenner στην παρακάτω gallery. Δεν κολακεύει απίστευτα την επιδερμίδα της αυτό το χρώμα μαλλιών; Δες και είμαι σίγουρη πως σε αυτό το συμπέρασμα θα καταλήξεις κι εσύ.

Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Selena Gomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved