Βρήκαμε στο TikTok το απόλυτο trick για να καλύπτεις τα σπυράκια

Θα εξαφανιστούν… δια μαγείας!

Το ξέρουμε και πρέπει να το παραδεχθείς! Έχεις λατρέψει εδώ και καιρό το TikTok, παρακολουθείς μετά μανίας τα αστεία videos που ανεβάζουν οι influencers και γελάς με την καρδιά σου. Μπορεί κι εσύ, βέβαια, να πειραματίζεσαι και να δημοσιεύεις χιουμοριστικά videos, για να περάσει η ώρα σου. Πολύ καλά κάνεις, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Ωστόσο, το TikTok δεν ήρθε στη ζωή μας για να μας κάνει μόνο να λιώνουμε στα γέλια. Είναι και ένα μέσο που πάρα πολλές φορές μάς έχει «λύσει» τα χέρια όσον αφορά ζητήματα ομορφιάς. Μη μας πεις πως δεν μπαίνεις στο TikTok για να ανακαλύψεις νέα trends ή tricks στο μακιγιάζ, γιατί δε θα σε πιστέψουμε.

Ψάχνοντας κι εμείς, λοιπόν, πέσαμε πάνω σε ένα βίντεο που αποκαλύπτει βήμα-βήμα πώς μπορείς να καλύψεις ΤΕ-ΛΕΙ-Α ένα ενοχλητικό σπυράκι. Μιλάμε πως η glamnanne1, η make up artist που ανέβασε το εν λόγω βίντεο, έχει κυριολεκτικά βάλει όλη της την τέχνη για να καλύψει ένα σπαστικό, μεγάλο σπυράκι. Δες το βίντεο και τα λέμε παρακάτω.



Είδες; Η make up artist χρησιμοποίησε την τεχνική του layering (στρώσεις), δηλαδή έκανε την ίδια διαδικασία δύο φορές, ώστε να καλύψει τέλεια το σπυράκι. Όπως θα παρατήρησες, η glamnanne1 βάζει με το δάχτυλό της foundation πάνω στο σπυράκι και γύρω από αυτό. Με ένα πινέλο μακιγιάζ το απλώνει πολύ καλά. Στη συνέχεια και πάνω από το foundation, βάζει πούδρα και την απλώνει με ένα beauty blender. Κάνει και δεύτερη φορά την ίδια διαδικασία και αφού ολοκληρώσει, σαν τελευταίο βήμα βάζει concealer ΜΟΝΟ πάνω στο σπυράκι. Όχι γύρω από αυτό. Μετά το concealer ξαναβάζει πούδρα με το beauty blender et… voila! Το σπυράκι έχει καλυφθεί απόλυτα και τέλεια.

Θα θέλαμε, όμως, σε αυτό το σημείο να σου εξηγήσουμε κάτι. Ναι μεν, με αυτόν τον τρόπο το σπυράκι θα καλυφθεί απόλυτα και δε θα φαίνεται. Ωστόσο, με αυτήν τη μέθοδο και τα τόσα προϊόντα που θα βάλεις πάνω στο σπυρί, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις την επιδερμίδα σε αυτό το σημείο να μην αναπνέει και άρα το σπυράκι να μείνει εκεί πέρα για πολλές, πολλές μέρες. Οπότε, ποιο είναι το συμπέρασμα; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την τεχνική make up αν πρέπει να πας κάπου για να μην έχεις ατέλειες στην επιδερμίδα, αλλά δεν πρέπει να το κάνεις αυτό συνέχεια και σε καθημερινή βάση. Μόνο αν αφήνεις καθαρό το σπυράκι, θα καταφέρεις να το… εξολοθρεύσεις!

Διάβασε ακόμα: 10 χτενίσματα με κοτσίδες για να έχεις τέλεια μαλλιά όσο μένεις στο σπίτι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved