Το πιο εύκολο και cool χτένισμα για τα πρωινά στο σχολείο

Γίνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Σε περίπου μία εβδομάδα θα ακούσεις ξανά το κουδούνι που θα σημάνει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η επιστροφή στα θρανία και το διάβασμα είναι γεγονός και όσο πιο νωρίς το πάρεις απόφαση, τόσο το καλύτερο για εσένα. Μην ξεχνάς άλλωστε πως εκτός από τις νέες γνώσεις που θα αποκτήσεις, θα περνάς τις περισσότερες ώρες παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους.

Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι η πιο ευχάριστη υπόθεση και το γνωρίζουμε αυτό καλά. Κάθε πρωί ψάχνεις τι ρούχα να φορέσεις και πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου ώστε να αλλάζεις look και να μην είσαι πάντα ίδια. Αρχικά αν έχεις αρκετά μακριά μαλλιά είναι πολύ πιθανό να πέφτουν μπροστά στα μάτια σου, να σε δυσκολεύουν στην ανάγνωση και να σε κουράζουν.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο έχεις ανάγκη από γρήγορα, εύκολα χτενίσματα που θα συγκρατούν τα μαλλιά σου και θα σου προσφέρουν ελευθερία κινήσεων. Ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι το ribbon ponytail, δηλαδή η αλογοουρά που δένει όμορφα με ένα φιόγκο. Μπορείς να την κάνεις ακόμη και αν δεν το'χεις πολύ με την κομμωτική ενώ γίνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Στο video που ακολουθεί θα δεις βήμα-βήμα πώς θα κάνεις το συγκεκριμένο χτένισμα και στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα ribbon ponytails.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved