5+1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου

Ξέρουμε τι πρέπει να έχεις μαζί σου για να κάνεις τα ωραιότερα καλοκαιρινά look.

Είμαστε μια ανάσα πριν τον Αύγουστο, τον τελευταίο δηλαδή μήνα του φετινού καλοκαιριού. Πριν θελήσεις να κλάψεις για αυτό, να σου υπενθυμίσουμε ότι προλαβαίνεις ακόμη και τώρα να κάνεις τις αποδράσεις σου. Τίποτα λοιπόν και κανείς δεν πρέπει να σε σταματήσει από το να χαρείς το υπόλοιπο των διακοπών σου.

Όταν φεύγουμε για κάποιο προορισμό υπάρχει μια διαδικασία στην οποία όλες λίγο ή πολύ χρειαζόμαστε βοήθεια: το πακετάρισμα της βαλίτσας. Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις αρκετά καλά σε τι αναφέρομαι! Τα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και προϊόντα ομορφιάς που θα θελες να πάρεις μαζί σου είναι άπειρα όμως αυτό δεν είναι εφικτό σε καμία περίπτωση.

Less is more, λένε στο εξωτερικό και αυτό σημαίνει πως με ελάχιστα αλλά βασικά πράγματα μπορείς να φτιάξεις πολλά, διαφορετικά look και να εντυπωσιάσεις. Μην ξεχνάς πως το καλοκαίρι απαιτεί πιο χαλαρές, ανέμελες εμφανίσεις οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις μαζί σου τα αληθινά απαραίτητα των διακοπών, τα οποία θα βρεις στη συνέχεια αυτού του άρθρου.

Έτσι για να ανέβει λίγο η διάθεσή μας, βρήκαμε το νέο, καλοκαιρινό τραγούδι της αγαπημένης μας Lana Del Rey για να το βάλεις τέρμα και να αφεθείς στο ρυθμό.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved