Πώς θα φτιάξεις τα ωραιότερα DIY σορτσάκια(video)

Είναι πολύ πιο απλό απ' όσο φαντάζεσαι!

Είμαστε μια ανάσα πριν από τη πρωτομαγιά και ήδη η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά. Για την ώρα #ΜένουμεΣπίτι και απολαμβάνουμε τον ήλιο από το μπαλκόνι, την ταράτσα ή στον σύντομο περίπατο που κάνουμε στη γειτονιά.

Ο καιρός είναι αρκετά καλός, όχι όμως κατάλληλος για να μπορείς να φοράς από τώρα τα αγαπημένα σου σορτς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να προετοιμάσεις τις εμφανίσεις σου ή να φτιάξεις τα ωραιότερα καλοκαιρινά ρούχα εκ των προτέρων.

Στην πραγματικότητα, η άνοιξη σε συνδυασμό με την καραντίνα και τον κατ' οίκον περιορισμό, είναι η τέλεια περίοδος για να κάνεις χρηστικά πράγματα. Εξάσκησε τις ικανότητές σου στη χειροτεχνία, το ράψιμο και τη ζωγραφική για να μετατρέψεις τα παλιά, αδιάφορα σορτσάκια σου σε μοναδικές δημιουργίες. Μην ξεχνάς πως ότι φτιάξεις μόνη σου θα έχει συναισθηματική αξία και σίγουρα θα είναι μοναδικό αφού θα έχει τη σφραγίδα του προσωπικού σου στιλ.

Εμείς βρήκαμε για σένα τα καλύτερα video tutorials που θα σας δείξουν πώς να φτιάξεις εύκολα τα δικά σου, μοναδικά καλοκαιρινά σορτς!

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com

1) DIY τζιν σορτσάκι με τρουκς



Το βίντεο σου εξηγεί βήμα-βήμα πως να στολίσεις το σορτς σου με τρουκς και να του δώσεις μια τελείως διαφορετική εμφάνιση. Επίσης σου δείχνει δύο τρόπους για να επιλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα.

2) DIY galaxy σορτς



Με λίγη δεξιοτεχνία και τα αγαπημένα σου χρώματα, μπορείς να φτιάξεις το πιο ιδιαίτερο galaxy σορτσάκι και να ξεχωρίσεις.

3) DIY σορτσάκι με δαντέλα



Αν έχεις αγάπη στη δαντέλα, το σορτσάκι που θα φτιάξεις με τη βοήθεια του βίντεο, θα γίνει το αγαπημένο σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved