Ενυδατική κρέμα: 5 tips που σίγουρα δεν γνώριζες

Όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις για την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα. 

Το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς που πολλές δεν έχουμε στο μυαλό μας, είναι η σωστή και τακτική ενυδάτωση του δέρματος. Την περίοδο του χειμώνα και των χαμηλών θερμοκρασιών το δέρμα μας αφυδατώνεται και γίνεται ξηρό και θαμπό.

Τότε είναι που η ενυδατική κρέμα είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου και να χρησιμοποιείς καθημερινά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις την κατάλληλη για σένα κρέμα και να εφαρμόζεις όσο πιο συχνά μπορείς.

Στα καταστήματα καλλυντικών μπορείς να βρεις τεράστια ποικιλία ενυδατικών σε πολύ καλή τιμή. Ανάλαφρη ή πλούσια, για λιπαρή, μικτή, ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα, για να πάρεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου τύπο δέρματος.

Χρησιμοποιώντας όμως μια εντελώς λάθος κρέμα για το δέρμα σου, θα πρέπει να είσαι ψυχολογικά προετοιμασμένη για τις συνέπειες όπως το να δεις το δέρμα σου ξηρό ή υπερβολικά λιπαρό.

Παρακάτω, σου δίνουμε 5 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις, αν θες να αποκομίσεις τα μέγιστα οφέλη από την ενυδατική σου κρέμα.

1) Άπλωσε απαλά και μην τρίβεις

2) Κάνε scrub για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα

3) Πρόσεξε τα συστατικά της κρέμας σου

4) Εξέτασε τον τύπο δέρματός σου

5) Ακολούθησε μια συχνή ρουτίνα ομορφιάς

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved