Θέλεις πιο μακριά μαλλιά; Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές

Όχι, τα extensions δεν είναι η λύση

Όχι, τα extensions δεν είναι η λύση

Μετά τα MTV Video Music Awards 2018 και όλα τα extensions (μιλάμε για χιλιόμετρα) που είδαμε είναι λογικό να θέλουμε μακριά μαλλιά και το ίδιο θέλεις και εσύ, παραδέξου το. Το να μην κουρεύεσαι όμως και απλά να κάνεις την προσευχή σου δεν είναι λύση. Για να αποκτήσεις μακριά και πάνω από όλα υγιή μαλλιά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια! Να τι πρέπει να κάνεις…

1 copy

Πρόσεχε τι τρως
Η υγεία των μαλλιών πηγάζει από… καλά το κατάλαβες, από μέσα σου. Η διατροφή σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στην υγεία και στο μάκρος των μαλλιών σου. Φρόντισε λοιπόν να τρως τροφές υψηλές σε σίδηρο όπως το σπανάκι και ξεκίνα να αγαπάς τις φακές.

2 copy

Πρόσεχε τα λαστιχάκια
Τα λαστιχάκια σπάνε τα μαλλιά και γι’ αυτό σου φαίνεται πως δεν μακραίνουν. Επένδυσε σε λαστιχάκια χωρίς μεταλλικά στοιχεία και μην σφίγγεις πολύ τις αλογοουρές και τους κότσους σου.

3 copy

Κάνε μασάζ
Σε κάθε λούσιμο, πάρε το χρόνο σου και κάνε λίγο μασάζ στο κεφάλι σου με το σαμπουάν. Έτσι θα αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος γύρω από τους θύλακες των τριχων σου και θα φτάσουν σε αυτούς περισσότερα θρεπτικά συστατικά που θα μακρύνουν τα μαλλιά σου.

4 copy

Βάλε μαλακτική κρέμα
Όσο πιο υγιείς και ενυδατωμένες είναι οι άκρες σου τόσο πιο γρήγορα θα μακρύνουν τα μαλλιά σου. Επίσης, έτσι θα διατηρήσεις το ήδη υπάρχον μήκος τους.

5 copy

Κουρέψου
Το έχεις ακούσει σίγουρα και θα στο ξαναπούμε και εμείς: Το κούρεμα μακραίνει τα μαλλιά. Οι άκρες των μαλλιών σου είναι νεκρές και απλά επιβαρύνουν την τρίχα. Δεν της επιτρέπουν να μακρύνει. Κόβοντας μόλις λίγα χιλιοστά κάθε μήνα θα δεις πως τα μαλλιά σου θα μακρύνουν δύο φορές γρηγορότερα.

6

Πρόσεχε πως χτενίζεσαι
Όταν τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα σπάνε πιο εύκολα γι’ αυτό φρόντισε να χτενίζεσαι αφού στεγνώσεις λίγο τα μαλλιά σου. Επίσης, μην τους επιτίθεσαι με την βούρτσα σα να είναι ο εχθρός! Κάνε απαλές κινήσεις.

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved