Met Gala 2019: H Kylie κι η Kendall έγιναν γοργόνες και τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους

Πιο εντυπωσιακές από ποτέ

Το Met Gala είναι το λαμπερό φιλανθρωπικό event που γίνεται κάθε χρόνο και συγκεντρώνει τους πιο διάσημους celebrities της διεθνούς showbiz. Στα διάσημα σκαλιά του έχουν φωτογραφηθεί ανά τα χρόνια σταρ, όπως η Jennifer Lopez, η Lady Gaga, η Rihanna κι η Beyonce, ενώ πλέον τα πλήθη μαγεύουν αγαπημένες σου διάσημες της νέας γενιάς. H Kendall και η Kylie Jenner, για παράδειγμα, είναι γνωστές επισκέπτριες του μεγάλου event και πάντοτε φροντίζουν να μας δίνει υλικό που να συζητάμε για μήνες. Φέτος, όμως, και συγκεκριμένα χθες, μάλλον έδωσαν ρεσιτάλ με τις εμφανίσεις που επέλεξαν.

Οι δύο αδερφές επέλεξαν φορέματα mermaid λογικής, γεμάτα με φτερά στο τελείωμά τους. Η, μεν, Kylie διάλεξε ένα στράπλες σε λιλά απόχρωση, που συνδύασε με μεγάλους όγκους φτερών στα χέρια και ίδιου χρώματος μαλλιά. Η, δε, Kendall προτίμησε το πορτοκαλί που της πηγαίνει περισσότερο επειδή είναι μελαχρινή, με φτερά να βγαίνουν πίσω από την πλάτη και το κεφάλι της.

Είτε ανήκεις σε εκείνες που το λάτρεψαν, είτε όχι, αυτό που δεν μπορείς να αρνηθείς είναι ότι ήταν πολύ εντυπωσιακές και ο φωτογραφικός φακός δε σταματούσε να τις απαθανατίζει.

Δες φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Η Selena Gomez πήγε στο WE Day και η εμφάνισή της θα σου κόψει την ανάσα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved