Brandy Melville: Ποιο είναι αυτό το economy brand που έχει ξετρελάνει τα κορίτσια;

Kαι πώς μπορείς να αποκτήσεις και εσύ τα ρούχα του στην Ελλάδα.

Δεν είναι ότι δεν έχουμε αρκετά economy brands με πολλές street επιλογές στη χώρα μας… έχουμε. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έχεις δικαίωμα να ψάξεις το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις στο σχολείο και να έχεις ελαφρώς παραλλαγμένο στυλ από αυτό των συμμαθητριών σου. Και τα ρούχα που μπορείς να βρεις στα καταστήματα Brandy Melville θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις αυτό. Γι’ αυτό έχουν γίνει ήδη τόσο αγαπητά στην Ελλάδα και έχουν κάνει τόσο buzz χωρίς να υπάρχουν εδώ καταστήματά του.

https://www.instagram.com/p/BnDyYPHgfnh/?utm_source=ig_embed_loading

Ο μόνο τρόπος που μπορείς να τα αποκτήσεις αν δεν ταξιδέψεις στο εξωτερικό, είναι μέσα από το Γερμανικό online store της εταιρείας. Το brand είναι ιταλικό και ιδρύθηκε το 1970 από τον Silvio Marsan και τον γιο του. Από τότε έχει ανοίξει δεκάδες καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη ενώ από το 2009 επεκτάθηκε και στην Αμερική, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημά του στην περιοχή Westwood στο Los Angeles. Tα ρούχα Βrandy Melville βγαίνουν σε εφηβικά sizes ενώ το ύφος τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως urban casual. Cropped tops, logo T-shirts, καρό παντελόνια και mini, denim φούστες είναι μερικά από τα σχέδια που έχουν γίνει σήμα-κατατεθέν του.

https://www.instagram.com/p/Bl5J_WsARPY/?utm_source=ig_embed_loading

Αν θες να τα δεις και να τα αποκτήσεις και εσύ online κάνε κλικ εδώ αλλιώς τσέκαρε τις πόλεις που υπάρχουν στην Ευρώπη (οι οποίες είναι σχεδόν όλες!) για το επόμενο ταξίδι που θα κάνεις με τους γονείς σου! Καλά ψώνια!

https://www.instagram.com/p/Bmk6mQtAbhR/?utm_source=ig_embed_loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved