3 super stylish χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Αυτά τα χτενίσματα θα σε κάνουν να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα από μακριά. 

Το κύμα του καύσωνα έχει «πλημμυρίσει» εδώ και μέρες τη χώρα μας και απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει… Δεν πειράζει όμως, θα το αντέξουμε κι αυτό! Αυτή την περίοδο, είναι εφιάλτης όταν αφήνουμε τα μαλλιά μας κάτω, πόσο μάλλον όσες έχουμε μακριά μαλλιά. Ακόμη κι αν είναι φρεσκολουσμένα, μετά από λίγη ώρα με αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες που υπάρχουν εκεί έξω είναι λες και βγήκαμε μόλις από το μπάνιο, στάζοντας από πάνω μέχρι κάτω με ιδρώτα.

Έχεις βαρεθεί τις classic ponytails; Μην ανησυχείς, υπάρχουν εύκολα και super κομψά χτενίσματα τα οποία μπορούν να αναδείξουν όλα τα summer looks και το κυριότερο να σε κρατήσουν δροσερή και στυλάτη από το πρωί έως το βράδυ. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Scrunchie Bun

@astyleedit.png

@astyleedit

Επίλεξε ένα χρωματιστό scrunchie και πιάσε τα μαλλιά σου με τον πιο chic τρόπο. Θα μπορείς να έχεις τα μαλλιά σου μαζεμένα και περιποιημένα από το πρωί στην παραλία μέχρι την απογευματινή σου βόλτα στα σοκάκια το νησιού.

Half Up, Half Down

@cassdimicco.png

@cassdimicco

Ένας super girly χτένισμα το οποίο μπορεί να γίνει σε όλα τα μήκη μαλλιών. Να είσαι σίγουρη πώς θα ταιριάξει τέλεια με τα φλοράρ, ρομαντικά φορέματά σου.

Low Ponytail Plait

@styleheroine.png

@styleheroine

Ένα χτένισμα το οποίο θα σε συντροφεύσει από το πρωί έως το βράδυ. Είναι κομψό και ταυτόχρονα sexy.

5 nude κραγιόν που θα κάνουν τα χείλη σου juicy σαν της Dua Lipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved