Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Οδηγός αγοράς: Τα 5 τοπάκια που θα φορέσουμε με τα τζιν και τις φούστες μας τον Μάιο

Τα καλύτερα σχέδια που θα αξίζουν μια θέση στη wish list του μήνα.

Διακοπές τέλος και τώρα που γυρίσαμε από το διάλειμμα του Πάσχα, αισθανόμαστε όλοι κάπως πεσμένοι. Λίγο τα σχολεία και τα φροντιστήρια που ξεκινάνε πάλι, λίγο οι ελάχιστες εβδομάδες που περιμένουμε ακόμα για το καλοκαίρι και η διάθεση κάθε πρωί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι είναι κάτι παραπάνω από βαριά. Μία βόλτα για shopping είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Και ποια είναι η πιο εύκολη λύση να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου; Ένα μπλουζάκι.

New-York-str-S24-0868.jpg

Τα τοπάκια και οι μπλούζες μας είναι ένα άκρως οικονομικό item, που μπορείς δηλαδή να αγοράσεις με ένα πολύ μικρό budget, αλλά έχουν την ικανότητα να αλλάξουν ένα ολόκληρο outfit. Κρατάς ως βάση σου τα αγαπημένα σου παντελόνια ή τις φούστες σου και παίζεις με το πάνω μέρος του look σου.

Τα πιο stylish ελαφρά jackets που θα φορέσουμε την άνοιξη- 5 για να διαλέξεις

New-York-str-S24-0855.jpg

Τα τζιν παντελόνια, τα loose cargo pants και οι mini φούστες σε 90s vibe είναι σίγουρα οι πρώτες επιλογές σου, οπότε τα cropped τοπάκια είναι αυτά που θα πρέπει να βάλεις επίσης πρώτα στη wish list σου. Ακολουθούν τα 90s μπλουζάκια με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και τα ρομαντικά tops με prints όπως τα florals και το vichy καρό. Εδώ πρόσεξε να βάλεις στη ντουλάπα σου ένα item με extra chunky μανίκια.

New-York-str-S24-0895.jpg

Ακολουθεί η πιο ενημερωμένη shopping list του μήνα για να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα ένα νέο μπλουζάκι που θα μεταμοσφώσει τα outfits της μέρας σου.

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish φορέματα που θα φέρουν την άνοιξη

Editor's choices:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved