Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Αντίο φριζαρισμένα μαλλιά! 4 hair spray για τέλεια χτενίσματα

Τα anti-frizz hair spray θα τα εφαρμόσεις σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες και θα τιθασεύσουν τις τρίχες σου.

Αυτός ο moody καιρός με τον αέρα και τη βροχή είναι ο αιώνιος εφιάλτης των μαλλιών. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται αχτένιστα. Ναι, ακόμα κι αν αφιέρωσες ατέλειωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Η αλήθεια είναι πως τα μαλλιά υποφέρουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Μην ανησυχείς! Υπάρχουν μερικά beauty products τα οποία θα σε βοηθήσουν να πεις αντίο στις ατίθασες τρίχες. Αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτή την περίοδο είναι η περιποίηση των μαλλιών σου. Δεν αρκεί, δηλαδή, να προσθέσεις ένα anti-frizz hair spray κατά τη διάρκεια του styling. Χρειάζεται, να ακολουθήσεις μερικά hair tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις iconic χτενίσματα με βροχή και υγρασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ακολουθήσεις πιστά:

206405518_537192917277281_2571430663975166327_n.jpg

@hairbybec

  • Απέφυγε το λούσιμο με με καυτό νερό. Το καυτό νερό αφυδατώνει την τρίχα και κάνει τα μαλλιά θαμπά.
  • Χρησιμοποίησε μάσκες μαλλιών.
  • Τέλος, χρησιμοποίησε στην haircare routine σου anti-frizz σαμπουάν και primer μαλλιών.

Τα anti-frizz hair spray μπορείς να τα εφαρμόσεις σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Από την πρώτη κιόλα εφαρμογή θα προστατέψουν την τρίχα κατά τη διαδικασία του styling και θα τιθασεύσουν τα φριζαρισμένα και ατίθασα μαλλιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενσωματώσεις στην haircare routine σου. Μία δοκιμή θα σε πείσει! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας anti-frizz hair spray που επιλέγουμε για τα μαλλιά μας τις rainy days.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved