@ash_kholm

Blackberry lips: 5 κραγιόν για ακαταμάχητα χείλη ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Οι σκούρες αποχρώσεις κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη, ενώ έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα δόντια να φαίνονται ακόμα πιο λευκά.

Φοβάσαι να δοκιμάσεις σκούρες αποχρώσεις κραγιόν; Ε, λοιπόν, μετά από αυτό το άρθρο θα αλλάξεις γνώμη! Τα σκούρα κραγιόν δίνουν έναν αέρα luxury και glam στα σύνολά μας. Με ένα πέρασμα, μπορείς να κάνεις ένα μακιγιάζ το οποίο θα φαίνεται super πολυτελές και elegant. Ναι, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Τα blackberry lips είναι μία απόχρωση μεταξύ του σκούρου κόκκινου και με του μαύρου. Για να πετύχεις τα τέλεια καλοσχηματισμένα χείλη το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσεις με ένα μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση ή 1, 2 τόνους πιο σκούρα το περίγραμμα των χειλιών και στη συνέχεια να προσθέσεις το blackberry κραγιόν σε όλη την επιφάνεια. Ναι, τόσο απλό! Οι σκούρες αποχρώσεις κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη, ενώ έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα δόντια να φαίνονται ακόμα πιο λευκά.

319884233_838469507484462_4746476105316351886_n.jpg

@patrickta

Αν θες να χαρίσεις extra λάμψη στα χείλη σου μπορείς να προσθέσεις από επάνω ένα διάφανο lip gloss. Έτσι με μία μόνο κίνηση θα φωτίσεις ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Να είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και θα απογειωθεί ακόμα περισσότερο με το μεγάλο χαμόγελο σου γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά blackberry κραγιόν που θα απογειώσουν όλα τα beauty looks σου. Ρίξε μία ματιά...

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved