@haileybieber

Lip gloss με glitter! Αυτά τα προϊόντα θα σου χαρίσουν λαμπερά και juicy χείλη

Ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τα lip glosses είναι το κλειδί που θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά σου και θα χαρίσει μία φρεσκάδα και ζωντάνια στο πρόσωπό σου.

Το αγαπημένο beauty item που κυριαρχούσε στα 90's, είναι το lip gloss. Ναι, αυτό το κολλώδες κραγιόν με το γυαλιστερό φινίρισμα και την απερίγραπτη λάμψη που κάνει τα χείλη να μαγνητίζουν από μακριά. Γι' αυτό, λοιπόν, το beauty hero θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Αν κοιτάξεις μέσα στην τσάντα μου θα δεις δεκάδες διαφορετικά lip glosses το καθένα για διαφορετική περίσταση. Τα αγαπημένα μου είναι τα διάφανα, γιατί τα εφαρμόζω επάνω από οποιοδήποτε κραγιόν και δημιουργώ juicy χείλη σε χρόνο dt. Μαζί με τα διάφανα θα βρεις σίγουρα και lip glosses με glitter.

Juicy χείλη με ένα πέρασμα

https://www.instagram.com/p/CpwF6-jJ7rx/

Τα lip glosses με glitter δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου. Είναι το beauty item που μπορεί με μία μόνο κίνηση να χαρίσει λάμψη στο μακιγιάζ. Κι όμως! Ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ κι αν είσαι, τα lip glosses είναι το κλειδί που θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά σου και θα χαρίσει μία φρεσκάδα και ζωντάνια στο πρόσωπό σου.

Αν υπάρχει κατάλληλη περίοδο για να δοκιμάσεις τα lip glosses στο μακιγιάζ, αυτή είναι τώρα! Η festive season είναι προ των πυλών! Δημιούργησε τα πιο εκτυφλωτικά, juicy χείλη που είχες ποτέ!

Μην φεύγεις! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα αγαπημένα μας lip glosses με glitter. Shopping time!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved