@patrickta

5 σκιές με glitter για να χαρίσεις λάμψη στα all day looks σου

Ανέδειξε το φως που κρύβεις μέσα σου και δημιούργησε τα πιο λαμπερά μακιγιάζ της σεζόν.

Λίγη λάμψη στο μακιγιάζ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Βρισκόμαστε στον μήνα που επιτρέπονται τα πάντα. Λάμψεις, γκλίτερ και χρυσόσκονες απογειώνουν το καθημερινό μακιγιάζ και μας βάζουν σε εορταστικό mood.

Τις glittery eyshadows, μπορείς να τις προσθέσεις σε διάφορα σημεία του προσώπου. Στην εσωτερική γωνία του ματιού, πάνω στο κινητό βλέφαρο, στα χείλη και στα ζυγωματικά. Ναι, σωστά διάβασες. Μπορείς να προσθέσεις χρυσή ή κόκκινη σκιά με glitter πάνω στα χείλη και να τα κάνεις να φαίνονται πιο μεγάλα και ζουμερά.

https://www.instagram.com/p/Crwq_1KMoF0/

Στα ζυγωματικά, επίλεξε σαμπανιζέ και ασημένιες αποχρώσεις, αντικαθιστώντας το highlighter. Βέβαια, αν έχεις μία ροζ σκιά με glitter μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν ρουζ. Από την άλλη αν δεν θέλεις να τολμήσεις τίποτα από τα παραπάνω, ένα λαμπερό beauty eye look είναι αρκετό για να σε βάλει σε festive mood και να αναδείξει τα καθημερινά ρούχα σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου, τα πιο έντονα και παιχνιδιάρικα χρώματα που θα τονίσουν το χρώμα των ματιών και θα σου χαρίσουν έμπνευση για λαμπερά smokey eye looks. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να λάμψεις! Ανέδειξε το φως που κρύβεις μέσα σου και δημιούργησε τα πιο λαμπερά μακιγιάζ της σεζόν.

Shoji-emn-F17-012.jpg

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικές σκιές με glitter οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο glam eye looks.Θα τις λατρέψεις! Trust me, girl.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved