Matteo Scarpellini/Imaxtree.com

Cream blush: Τα 5 καλύτερα κρεμώδη ρουζ για τα ζυγωματικά, τα μάτια και τα χείλη

Ποιος είπε ότι το κρεμώδες ρουζ είναι μόνο για να δώσεις χρώμα στα μήλα;

Καταλαβαίνω ότι το χαρτζιλίκι σου δεν φτάνει για να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι. Θέλεις να πας σινεμά με το αγόρι σου, θέλεις να ψωνίσεις εκείνο το τζιν που είδες στο αγαπημένο σου μαγαζί, θέλεις να αγοράσεις και τα αγαπημένα σου καλλυντικά που τελειώνουν. Ε, όλα δεν γίνονται.

Υπάρχουν, όμως, έξυπνες λύσεις και τρόποι για να γλιτώσεις χρήματα, όπως για παράδειγμα το cream blush. Το κρεμώδες ρουζ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους και για να το βάλεις στα ζυγωματικά, στα βλέφαρα ως σκιά, αλλά και στα χείλη ως gloss. Καλή ιδέα;

Ρουζ, σκιές, κραγιόν! Οι σωστές αποχρώσεις για εσένα που είσαι ξανθιά

Γιατί να διαλέξεις ένα κρεμώδες ρουζ

Πέραν από την τριπλή του χρήση, το κρεμώδες ρουζ έχει και άλλα πλεονεκτήματα. Το βασικότερο; Ότι είναι πολύ ανάλαφρο μιας και έχει πολύ απαλή σύνθεση.

ROUZ.jpg

Δεν βαραίνει το πρόσωπο, ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα περισσότερη λάμψη συγκριτικά με ένα ρουζ σε μορφή πούδρας. Άσε που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, από ξηρό μέχρι μεικτό και κανονικό. Και το καλύτερο; Το κρεμώδες ρουζ διαρκεί πολλές-πάρα πολλές- ώρες.

Όσο για τη χρήση δεν έχω να σου πω κάτι. Είναι πολύ απλό και το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα δάχτυλά σου για να κάνεις τέλειο blending. Εκτός κι αν σε βολεύει ένα beauty blender. Η επιλογή είναι ξεκάθαρα δική σου.

Shopping time

Δες τώρα παρακάτω τα 5 καλύτερα κρεμώδη ρουζ που αξίζει να έχεις στο νεσεσέρ σου και go shopping. Οι εκπτώσεις συνεχίζονται.

bobbibrown_kremwdesrouz.JPG

BOBBI BROWN, CREAMY COLOR FOR CHEEKS & LIPS

fenty_beauty_rouz.JPG

FENTY BEAUTY, Cheeks Out Freestyle Cream Blush

HUDA_BLUSH.JPG

HUDA BEAUTY, Cheeky Tint Blush Stick Cream Blush

ILIA_ROUZ.JPG

ILIA BEAUTY, MULSTI-STICK

MAXFACTOR_ROYZ.JPG

MAX FACTOR, MIRACLE SHEER GEL BLUSH STICK

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved