Ρουζ, σκιές, κραγιόν! Οι σωστές αποχρώσεις για εσένα που είσαι ξανθιά

Με αυτές τις αποχρώσεις στο μακιγιάζ θα αναδείξεις το ξανθό χρώμα των μαλλιών σου!

Αν έχεις ξανθά μαλλιά, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά ότι ορισμένες αποχρώσεις μακιγιάζ μπορεί να μην αναδεικνύουν τόσο την απόχρωση των μαλλιών σου (και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δε θέλουμε).

Όπως και στις καστανές υπάρχουν εκείνα τα χρώματα που όταν τα δούμε στο μακιγιάζ τους απλά μας βγαίνει να πούμε ένα αυθόρμητο WOW, έτσι και σε σένα my blonde girl! Υπάρχουν χρώματα που αν χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ σου θα αναδείξουν με έναν μαγικό τρόπο το ξανθό χρώμα μαλλιών σου. Και αυτά θα δούμε μαζί σήμερα, αλλά όχι μόνο. Σου έχω συγκεντρώσει και προϊόντα που ένα ξανθό κορίτσι επιβάλλεται να έχει στο νεσεσέρ του! Τι λες; Πάμε να τα δούμε;

micellaer

Τα οφέλη του micellar water είναι πολλά - 10 που πρέπει να έχεις στο beauty ραντάρ σου

1.Ξεκινάμε από τον τόνο της επιδερμίδας σου

Το να γνωρίζεις αν ο τόνος του δέρματός σου είναι ψυχρός ή πιο θερμός, είναι το πρώτο βήμα για να βρεις το πιο κολακευτικό μακιγιάζ που θα συνοδεύει την απόχρωση των ξανθών μαλλιών σου, girl!

Ένα tip για να το αναγνωρίσεις είναι το εξής: Εάν έχεις γαλαζωπές φλέβες στο εσωτερικό του καρπού σου, τότε έχεις ψυχρούς υποτόνους, ενώ οι πρασινωπές φλέβες σημαίνουν πως έχεις ζεστούς υποτόνους. Μόλις αντιληφθείς τι τόνο έχεις, θα πρέπει να βρεις αποχρώσεις της ίδιας «οικογένειας», δηλαδή ψυχρές αποχρώσεις με ψυχρούς υποτόνους και ζεστές αποχρώσεις με ζεστούς τόνους.

2.GET PRETTY IN PINK

Οι ξανθές φαίνονται ιδιαίτερα όμορφες σε ένα ανάλαφρο, φυσικό μακιγιάζ, πράγμα που σημαίνει ότι τα ροζ μπορεί να είναι μια πραγματικά κολακευτική επιλογή. Για να αποκτήσεις ένα εντυπωσιακό βλέμμα, σου προτείνω να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου μια παλέτα σκιών σε ροζ τόνους. Θα σου ταιριάζει επίσης ένα ροδακινί ρουζ, και όσο για τα χείλη τα nude και πιο rosie κραγιόν είναι αυτό που χρειάζεσαι!

3.GLAM IT UP IN PLATINUM

Για μια βραδινή έξοδο, αντί να προσπαθείς με τις ώρες να βρεις τι σου ταιριάζει, επίλεξε μονιμιάς το… ασημί!

https://www.instagram.com/p/CWL-G50oFEd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ασημί είναι ένα υπέροχο χρώμα για να το συνδυάσεις με τα ξανθά μαλλιά σου. Με μια σειρά από διαφορετικές γκρι σκιές ματιών και μια πινελιά μιας πιο σκουρόχρωμης απόχρωσης στην κόγχη, θα σε βοηθήσει να δώσεις βάθος στο μάτι, διάσταση και απόλυτη χολιγουντιανή λάμψη.

4.Γκρι. Μην το φοβάσαι!

Ψάχνεις για μια νέα χαρακτηριστική απόχρωση; Καιρός να γνωρίσεις το γκρι. Με bronze πινελιές και μια πιο μαυρισμένη επιδερμίδα (την οποία μπορείς να επιτύχεις και με την τεχνική contouring δίνοντας χρώμα στο πρόσωπο), αυτή η ευέλικτη ουδέτερη απόχρωση είναι ιδανική για να αναδείξει την τάση του μακιγιάζ ματιών που θα κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν και που εσένα... Θα σου ταιριάζει απόλυτα.

Μη διστάσεις!

5.In love with green

Θέλεις να προσθέσεις μια πινελιά εμπνευσμένη από τη φύση στο μακιγιάζ σου; Τόλμησε το απόλυτο πράσινο χρώμα! Με ένα απλό πέρασμα αυτής της απόχρωσης στο καπάκι του ματιού σου, το βλέμμα σου θα απογειωθεί και θα φωτίσει την όψη των ματιών σου (ειδικά αν έχεις καστανά μάτια).

6.Κόκκινα χείλη, ξανά και ξανά

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από ένα blonde girl με έντονα κόκκινα χείλη! Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που σίγουρα σου ταιριάζει και που σίγουρα πρέπει να φοράς πιο συχνά στα χείλη σου.

https://www.instagram.com/reel/Cart6_NA8uR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

7.Γέμισε τα κενά των φρυδιών σου

Τα fluffy brow look είναι η απόλυτη τάση. Και έχουμε μιλήσει γι’ αυτό πολύ αναλυτικά! Θα σου έχω από κάτω βήμα-βήμα πώς μπορείς να τα επιτύχεις... Εσύ απλώς πάρε τη σωστή απόχρωση και τα υπόλοιπα άφησέ τα επάνω μου.



Τα προϊόντα που περίμενες να δεις είναι... εδώ!

nyx cosmetics

NYX PROFESSIONAL MAKEUP-MYSTIC PETALS SHADOW PALETTE

maybelline skies

MAYBELLINE-THE BURGUNDY BAR PALETTE

loreal skies

L’ORÉAL PARIS-MAKE ME CARAMELT PALETTE

kiko mascara

KIKO MILANO-Extra Sculpt Volume Mascara

sephora redlips

SEPHORA COLLECTION-Cream Lip StainMatte Liquid Lipstick, ΑΠΟΧΡΩΣΗ: 01 Classic Red

too faced

TOO FACED-Killer LinerWaterproof Eyeliner, ΑΠΟΧΡΩΣΗ:Killer Queen

mac nudelips

M.A.C-Matte Lipstick,ΑΠΟΧΡΩΣΗ:Down to an Art

fenty beauty

FENTY BEAUTY-Gloss Bomb Lip Luminizer,ΑΠΟΧΡΩΣΗ:Fu$$y - shimmering pink

nyx skies

NYX PROFESSIONAL MAKEUP-Foil Play Cream Pigment,ΑΠΟΧΡΩΣΗ:Hunty

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fluffy Brow Look: Τα πλούσια φρύδια είναι τάση - 10 προϊόντα για να τα πετύχεις

Bubble ponytail: Πώς θα φτιάξεις την πιο playful αλογοουρά της σεζόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved