Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Οδηγός αγοράς: 10 make up για τέλειο ματ αποτέλεσμα

Πες «αντίο» στη λιπαρότητα και τις γυαλάδες. Μόλις βρήκες τα foundations που θα σε σώσουν.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, σε κατανοώ απόλυτα. Είμαι κι εγώ σε αυτό το team και εκνευρίζομαι κάθε φορά που πάω στον καθρέφτη να με δω, γιατί… τι άλλο; Φυσικά, γυαλίζω. Χρειάζεται ψυχραιμία, ωστόσο, και όχι να κάνεις πόλεμο νεύρων στον εαυτό σου, διότι πολύ απλά υπάρχει λύση.

Προφανώς και πρέπει στην καθημερινότητά σου να χρησιμοποιείς μια ενυδατική κρέμα για λιπαρά δέρματα, αλλά όταν θες να βγεις έξω για μια βόλτα, το προϊόν-κλειδί για την περίπτωσή σου είναι ένα: το makeup για ματ αποτέλεσμα.

Goth glam makeup look: Πώς να πετύχεις το απόλυτο rock style μακιγιάζ σε μόλις 10 λεπτά

Τα καλύτερα makeup για ματ αποτέλεσμα θα τα βρεις εδώ

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 foundations που χαρίζει ματ αποτέλεσμα και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Είναι τόσο τέλεια, που για λίγες ώρες – όσο θα το φοράς δηλαδή- θα ξεχάσεις τι είναι η λιπαρότητα.

Και έχουν ακόμη ένα ατού. Είναι makeup που δεν φράσσουν τους πόρους, άρα δεν συμβάλλουν στην πρόκληση σμήγματος στο δέρμα και κατ' επέκταση στην εμφάνιση σπυριών. Μιλάμε, λοιπόν, για beauty miracles σε μικρά μπουκαλάκια, που μπορούν να πάνε το μακιγιάζ σου σε άλλο level. Άντε τι περιμένεις; Ξεκίνα το scroll και δες τα καλύτερα makeup που θα εξαφανίσουν παροδικά τις γυαλάδες σου.

Λίγο την προσοχή σου! Καλό το makeup αλλά ο καθαρισμός είναι το παν

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου επιστήσω την προσοχή. Ναι, να έχεις makeup για ματ αποτέλεσμα, ναι, να το χρησιμοποιείς καθημερινά, ΟΜΩΣ τίποτα δεν θα σε προστατεύσει τόσο πολύ όσο ο καλός καθαρισμός του προσώπου.

foundation.jpg

Για να γλιτώσεις από έξτρα λιπαρότητα, από φράξιμο των πόρων και από σπυράκια, είναι απαραίτητο να καθαρίζεις πολύ καλά το πρόσωπό σου πριν πέσεις για ύπνο, αφαιρώντας και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ. Μην παραλείπεις, λοιπόν, το ντεμακιγιάζ, μην ξεχνάς τον καλό καθαρισμό το βράδυ… και όχι μόνο. Και μετά από την έντονη γυμναστική, που μπορεί να έχεις «λιώσει» στον ιδρώτα. Και τότε έχει ανάγκη το δέρμα σου από καλό καθαρισμό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved