Butterfly look: Το make up trend που έχει λατρέψει η Gen Z

Το butterfly makeup look είναι η τάση Y2K που πρέπει να γνωρίζεΙς!

Αν σου αρέσει να συμβαδίζεις με τις τάσεις, σήμερα έμπνευσή σου θα αποτελεί η Gen Z (δηλαδή... εσύ και οι συνομίληκοί σου). Καλώς ή κακώς, τα χαμηλοκάβαλα τζιν, τα camouflage nail art και τα ζιγκ-ζαγκ hairstyles είναι και πάλι trend.

Τα butterfly clips είναι μια άλλη τάση που κάνει buzz στα social media και πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι παρήγορο να βλέπουμε το αγαπημένο μας αξεσουάρ μαλλιών από το γυμνάσιο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνει χαμό! Και φαίνεται ότι οι πεταλούδες δεν επιστρέφουν μόνο για την δημιουργία των πιο cute hairstyles, αλλά είναι εδώ και για τις εμφανίσεις σου στο μακιγιάζ.

Το blow out είναι το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού - Πώς θα το διατηρήσεις για μέρες

Η Hailey Bieber είναι η απόλυτη έμπνευση για την πιο playful τάση

Η ιδέα του butterfly eye makeup look δεν είναι καινούργια, αλλά η Hailey Bieber την επανέφερε πρόσφατα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Πιο συγκεκριμένα, είδαμε την αγαπημένη μας celeb με ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών στο Coachella.



Η Hailey είχε επιλέξει μια μπλε απόχρωση σκιάς και την τράβηξε έτσι ώστε να θυμίζει πεταλούδα κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων της. Αν το μακιγιάζ μπορούσε να πετάξει...

Τα butterfly makeup looks που ξεχωρίσαμε

Από τότε, παρατηρήσαμε κι άλλες κοπέλες να δημιουργούν παρόμοιο μακιγιάζ ματιών στα social media. Και ενώ μερικές εμπνέονται κυριολεκτικά από την πεταλούδα, σχεδιάζοντας τα λεπτομερή φτερά της, άλλοι ακολουθούν την πιο «up» προσέγγιση à la Bieber με την πολύχρωμη, αλλά λεπτή εμφάνισή τους.

Είναι μια τέλεια εμφάνιση για το καλοκαίρι γιατί είναι εξίσου μοντέρνα και funky! Αν θέλεις να δοκιμάσεις τη νέα τάση στο μακιγιάζ, εδώ είναι μερικά butterfly makeup looks που λατρέψαμε!

Do it like Hailey!

Η Olivia Rodrigo έκανε το eyeliner με πεταλούδα να φαίνεται so fresh και μοναδικό. Ήταν μια «μωβ πεταλούδα» όπως μπορούμε να δούμε και μας έδωσε princess vibes!

https://www.instagram.com/p/CdHDjULrue0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας εύκολος τρόπος για να αναδείξεις την τάση της πεταλούδας στο μακιγιάζ είναι να εφαρμόσεις μια nude απόχρωση στα βλέφαρά σου, να σχεδιάσεις ένα wing με μια μαύρη ή καφέ απόχρωση μολυβιού ή σκιάς και να παίξεις με διάφορα, διασκεδαστικά χρώματα στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.

https://www.instagram.com/p/CcbhZHhPf_p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείς να πάρεις αυτοκόλλητα με πεταλούδες τοποθετώντας τα στο μακιγιάζ σου και να κάνεις την τάση δική σου και… ρεαλιστική!

Έτοιμη;



Τα wing της πεταλούδας μπορεί να είναι ιριδίζοντα, γι' αυτό συνδύασε με χρώμα και απογείωσε την εμφάνιση με μερικά στρας.

https://www.instagram.com/p/CaqSVCxJxfB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακόμα το σκέφτεσαι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Peachy nails: Το ροδακινί είναι too fresh και έχουμε 8 μανικιούρ για σένα

4 DIY face mists για να ενυδατώνεις ανά πάσα στιγμή την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved